За продажба Други (търговски обекти), Tokaj, Borsod-Abaúj-Zemplén, Унгария, Arany János utca

За продажба - Cod. 39843

  • Типология: Други (търговски обекти)
  • Област: 241000 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 0

!! УНИВЕРСАЛНИ, ЗАЩИТЕНИ ВИНОГРАФИ И ВИНАРИЯ, ОПЕРАТИРАЩИ В ВИНА ЗОНА ТОКАДИ, ЗАЩИТЕНИ ОТ СВЕТА !!
От отглеждането на грозде до бутилирането и съхранението, всички условия са налице на равнище ЕС.
Те обработват 23 хектара земя сами по себе си на най-известните планински склонове на историческия винен регион на Токай, с благоприятни югозападни лозя. В момента отглеждането се извършва на традиционни сортове токаджи в нови или ремонтирани, най-модерни насаждения с 5200 капитала / ха. Лозята са разположени около винарната, на лесно разстояние, с добра логистика. Сред техните продукти има няколко вина, които са спечелили изключителни награди на международни и вътрешни конкурси и изложби!
Настоящият годишен капацитет на винарната и завода е 500 000 бутилки годишно, като повечето от тях се изнасят. Винарната доставя 40% от вътрешните си нужди и 60% от износа за своите експортни партньори, включително Европа, Далечния Изток и Американския пазар.
Част от бизнеса е близо 740 кв.м къща за гости винарна на парцел от 4400 кв.м, чийто първи партер е зает от винарната. Той е винаги актуален по ISO и отговаря на всички текущи изисквания на ЕС по време на процеса на производство, съзряване и съхранение. Заводът е завършен, от вакуумно пресоване, през редуциращи резервоари за стареене на вино и завод за бутилиране. Портираното речно вино се решава в две собствени изби от 500 м2, които са на стотици години и с историческа епоха.
Над винарната е друга удовлетворяваща къща за гости, със 7 спални и огромно обществено пространство, американска кухня-трапезария с площ 320 квм. Има сграда в имението, която може да се използва като музей на виното или къща за гости.
Наличието на бутилирано и течащо вино, което в момента е на склад, е около 300 милиона HUF (при регистрационна цена), което постоянно се променя.

В допълнение, още 6500 кв.м площадка се продава близо до центъра на селото. В момента основна нова инвестиция в тази област се стартира като проект. Принципът на компанията е непрекъснатото развитие и връщането на капитала. Тук ще бъде въведено ново винопроизводство с площ от 2500 квм, с разширено предприятие, което ще бъде лесно достъпно с камиони. Горе с многостайна къща за гости, панорамна винена тераса, обществено пространство.
Строителството е в ход, започна! Срок за изпълнение 2020.10. месеца. Тъй като компанията е кандидатствала и успешно спечели безвъзмездна помощ от ЕС, ще отнеме време да завърши проекта.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB