За продажба Къща, Szikszó, Borsod-Abaúj-Zemplén, Унгария, Dózsa u. 76

За продажба - Cod. 40485

  • Типология: Къща
  • Област: 60 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Продава се в Szikszó, в близост до центъра на града, 60 м2, остъклена вятърна защита, - 2 стаи, - коридор, баня, кухненски бокс, килер, двуфамилна фамилна къща, в състояние да бъде реновирана.
Къщата разполага с газ, ток, вода. Отоплението се осигурява от конвектор или електрическа печка за съхранение на топлина, а една от стаите има печка с плочки.
Стаите са с паркет, останалите са с теракот. Нейната зидария е кирпич, който е топъл през зимата и хладен през лятото. Покривът е с керемиди.
Парцелът е 562 м2, върху него има стопанска постройка, подходящ е и за земеделие. Наблизо има всичко: детска градина, детска ясла, училище, лекарски кабинет, поща, кметство, помощник на семейството, магазини, център. След ремонт по заявка, той може да бъде приятелски дом за всеки. Подходящ е и за инвестиционни цели, тъй като Szikszó е бързо развиващо се населено място, фабриката на ада е близо и се изгражда магистрала, заобикаляща града.
Посока: 8, 8 милиона фута.
Можете също да попитате по имейл и телефон.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB