За продажба Къща, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Унгария, Toth

За продажба - Cod. 42300

  • Типология: Къща
  • Област: 606 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 3

Еднофамилна къща за продажба, подходяща и за бизнес от две поколения, в Мишколц, в градината на Мартин. Основата на тухлената сграда е бетон и естествен камък.
До голяма степен нова покривна конструкция. Топлоизолационна дограма, стените са с частична изолация. Къщата разполага с 6 стаи, 1 стая, 1 хол, 2 кухни-трапезарии, 1 хранителен склад, 2 бани-wc, 1 тоалетна-мивка на три нива (партер, полуетаж, полусутерен). Има възможност за изграждане на таванско помещение. Жилищната площ без бариери на партера с отделен вход е 100 м2.
На това ниво са разположени 1 стая, 1 хол-хол, 1 полустая wc-мивка, кухня-трапезария, баня-wc, склад за храна и два входа с малко антре. Мецанинът (+1,6 м), също със самостоятелен вход, е с жилищна площ от 76 м2. На това ниво са разположени две стаи, голяма баня-тоалетна-биде и кухня-трапезария. Площта на полусутерен (-0,9 м) със самостоятелен вход е 76 м2. Полусутеренното ниво разполага с 2 стаи или офиси, 1 зала, 1 котелно и склад (12 м2) в годно за живеене състояние.
Общо къщата разполага с 252 м2 непосредствено обитаема площ. Над мецанина таванското помещение е проектирано да създаде +50 m2 използваема жилищна площ, така че общата жилищна площ може да се промени до 302 m2.
Поради четирите входа на къщата, тя е подходяща за къща за гости, но е отлична и за бизнес.ű
Парцелът е 606 м2, от които ок. 100 м2 е градина. Дворът е с настилка от моравен камък. Има нов закрит склад 125 кв.м. В двора има и два кладенеца за вода, които са подходящи за поставяне на термопомпа. Отоплението в момента работи с газов котел, но към системата има и нов резервен котел на твърдо гориво.
Улицата е асфалтова, слабо натоварена, тиха и подредена. Къщата е до близо 100-годишната църква и енория. Супермаркет, училище-детска градина, лекарски кабинет, библиотека, градски автобусни спирки на 100-150м. Имаме приятелски настроени и тихи съседи. Центърът на град Мишколц е само на 15 минути пеша.
Мишколц е построен в източното подножие на планината Бюк и е административен център на окръг Боршод-Абауй-Земплен.
Забележителности накратко: в ски курорта Bükki National Park, обсерватория, зоологическа градина, хотел Lillafüred Palace, пещери, езеро с лодка, Tapolca Spa, Ellipsum изживяване и плажен спа център, Diósgyör XIII. замък от век.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB