За продажба Къща, Golop, Borsod-Abaúj-Zemplén, Унгария, Ifjúság utca

За продажба - Cod. 40227

  • Типология: Къща
  • Област: 136 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

В тихо, спокойно, чисто въздушно селище, принадлежащо към района на вино Токай, на 15 км от град Серенч, напълно удобна, добре поддържана, многоетажна, самостоятелна къща с градина се продава от Собственика с незабавно движение, дори и с CSOK.
На приземния етаж на фамилната къща от 136 кв. М. Има 2,5 стаи, трапезария, кухня, баня с отделна тоалетна и стая на първия етаж. Къщата е оборудвана с пластмасови врати и мрежи против комари. Отоплението се решава от два котела, газови (циркулационни) и котел със смесено гориво. Топлата вода се осигурява от електрически бойлер. Къщата има 380V индустриален ток. Къщата има няколко стопански постройки. Гараж, до лятната кухня, отделна винарска изба, а под къщата съответно зеленчук от две части. изба за съхранение на огън
Парцелът и стопанските постройки от 2000 кв.м са отлични за отглеждане, отглеждане на домашни птици, свине, кози и др. Градината също е засадена със смесени овощни дървета и плодове. В селото има лекарски кабинет, детска градина, магазин за удобства.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB