За продажба Хотел, Hévíz, Zala, Унгария, 8380 Heviz, Szechenyi u. 23

За продажба - Cod. 31548

  • Типология: Хотел
  • Област: 2450 m²
  • Номер на стая: 51
  • Етаж: 3

ПРОДАЖБА *** Хотел в центъра на уникалния плаж имота на брега на езерото Хевиз в Унгария

В град Хевиз се намира в югозападната част на Унгария. Само на 14 км от хотела се намира международното летище на едно и също име на града. Езерото Хевиз е единственият естествен термално езеро в света, все още известен по времето на Римската империя, където можете да се къпете и грижи през цялата година. Благодарение на неговите прекрасни свойства на туристическия поток в района се увеличава с всяка година. През 2012 г., например, те са пристигнали до момента само 19 000 туристи от Русия, а през 2017 г. се наблюдава увеличение с участието на 64% в сравнение с 2016 (според официалните данни на ATOR Руската асоциация).
Данните, посочени по-горе и на факта, че хотелът е на пет минути пеша от езерото, правят Pannon хотел може да има значителни перспективи за бъдещо развитие. Също така тя намира в непосредствена близост до църквата на Светия Дух, главната църква на града, граничещ с кметството. Срещу хотела е местната магазин за хранителни стоки, което е много важно за туристите в избора на хотела.
Хотелът (общо 2450 кв.м) е построена през 1977 г. на три етажа с 51 стаи, паркинг за гостите, ресторант (100 кв.м), барове (48 квадратни метра), конферентна зала за 50 места. Всяка стая има самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизор и тераса. Ресторантът е с капацитет от 60 места. Има и два офиса, стая за лечение, както и различни сектори на услугите, които могат да бъдат преструктурирани, за да получат допълнителни стаи. Паркингът се намира на територията на хотела е с капацитет от 10 автомобила и 5 автобуса.
От последното обновяване е през периода 2003-2005 г. са необходими в тази връзка нови работни места. Вие също може да се мисли за изграждане на покачване, организиране на медицински център, изграждане на басейн, откриването на ресторант на пътя, изграждане на пристройка с апартаменти, подреждането на система волтова на покрива , е да се направи самодостатъчна за евентуална продажба на електрическа енергия на трети лица имота. От само себе си се разбира, че програмата за реконструкция е в зависимост от бюджета, което се очаква. Те също така не се изключва оборудване от Европейската общност. Уникалността на комплекса и разположението на хотела (в бъдеще също санаториум) гарантират добри доходи над определена приток на клиенти.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB