За продажба Къща с градина, Kehidakustány, Zala, Унгария, 8784 Kehidakustány Kőris u 9

За продажба - Cod. 43244

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 54 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 0

Продава се тухлен апартамент от 2002 г. със собствен тенис корт в Унгария, окръг Зала, селище Кехидакущани, в редова къща с 3 апартамента. Собствеността на тенис корта принадлежи на този апартамент. През 2022 г. извършихме цялостен ремонт и модернизация.
Имотът се нуждае от минимална поддръжка! Поддръжката на зелените площи във външните части в момента се извършва от фирма, живееща в селището, срещу 10 евро всеки път, два пъти месечно през лятото.
2 стаи, всекидневна с американска кухня, трапезария, баня с тоалетна, антре, котелно помещение, покрита тераса, павиран паркинг за 2 коли, градина с изкуствена трева, каменна ограда от габион, собствен тенис корт срещу апартамента, от другата страна на пътя. Имотът е снабден с вода, електричество, газ и канализация.
Отоплението е с кондензационен комбиниран газов котел, който се управлява дистанционно през Wi-Fi с интелигентен термостат. Жилището е с подово отопление, работата на отоплението е изключително приятна и икономична поради добрата топлоизолация.
Мрежата за хвърляне на хайвер е оборудвана с омекотител за вода. Бойлера и омекотителя се намират в котелното, има възможност за свързване и поставяне на пералня. Входът на котелното е в коридора.
Вътрешен климатик в хола. Обслужва отлично целия апартамент и може да се използва за охлаждане и отопление.
Апартаментът се предлага за продажба напълно обзаведен. Стаи обзаведени с нови мебели Икеа, антре, хол, трапезария. Уникални модерни мебели за кухня и баня. LED телевизор Samsung.
Кухнята е напълно механизирана. Съдомиялна, Хладилник, Фурна, Котлон, Микровълнова.
Ратанови мебели на терасата.
Подова настилка отвътре с красиви големи испански гланцови плочки. Терасата е изпълнена със същата плоча като интериора, но в матово покритие.
В банята има просторна душ кабина със стъклени стени от едната страна, Kludi Cockpit Discovery Thermostatic Dual душ с кран, който осигурява вода за къпане със зададена температура, с опции за спринклер и ръчен душ. Огледалото за баня също е оборудвано с LED осветление и влагоуловител. Радиатор за сушене на кърпи в банята. Тоалетната е със скрит резервоар за вода.
Осветление на апартамента с LED светлини, които могат да се управляват чрез Bluetooth. LED нощните лампи в спалнята са подходящи и за безжично зареждане на телефон.
Дограмата е с 3 слоя стъклопакет. Отвън са с алуминиеви щори и комарници.
Топлоизолация. Таванът е изолиран с каменна вата с дебелина 20 см. Във вътрешността на апартамента, под подовото отопление, топлоизолацията е с дебелина 10см. Апартаментът е изолиран отвън с графитна изолация с дебелина 15см.
Външна соларна охранителна камера, може да се гледа дистанционно от смарт телефон.
Керемиди Barmac на покрива, керемиди Lindab на покрива на терасата.
Можете също така да излезете на терасата от всекидневната, където имате гледка към частния тенис корт отсреща и гората.
Имотът се намира на 200м от гората на тихо място.
Населението на Kehidakustány е 1185 души.
От апартамента: медицинска и термална баня (800 м), съоръжение за зареждане на електрически автомобили, голф игрище Zala Springs (1 км), супермаркет Penny 13 км, супермаркет Spar 14 км
Местоположението му е на 21 км от езерото Балатон (Keszthely), Balaton Siófok 103 km, Hévíz (Hévíz Tófürdő) 14 km, Sármellék (летище) 19 km, Будапеща 204 km, магистрала M7 30 km, Zalakaros (Термален спа) 33 km, Zalaegerszeg 31 km.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB