За продажба Къща, Zalalövő, Zala, Унгария, Füzesi

За продажба - Cod. 40320

  • Типология: Къща
  • Област: 252 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 2

Отлична възможност за бизнес в Kehidakustyán! В най-доброто местоположение на Kehidakustyán, близо до четиризвездния хотел Kehida Thermal и баня, се продават 2X126 м2 площ и две еднофамилни къщи. До ноември 2019 г. една от къщите функционираше като къща за гости. Той получи отлична и блестяща оценка от A Szállás.hu. Семейната къща с 10 стаи отразява отличния вкус на собственика, с изискано обзавеждане. проектирана.
Поради здравословното състояние на собственика, той вече не е в състояние да управлява имота. Районът е обявен за медицинска зона от 2018 г.
Страничният вход на известния в Унгария голф курорт Zalasprings е на 150 м, а главният вход е на 2 км. Няколко свободни парцела отделят имота от Термалната баня, тъй като районът е ново парцелиран. От градината има гледка към пързалките, от балкона има пълна панорама.
В района има новопостроени апартаменти, апартаменти, заведения за хранене и дори прекрасен немски малък замък с гледка към имота, който самият германски собственик построи, т.е.

Имотът е разположен върху добре поддържан озеленен парцел от 945 м2, където има проходима порта с люлеещи се порти от две страни.
гараж. В градината има паркинг за няколко коли. В градината има дървен склад за инструменти, две люлки и две каменни решетки и саксии, малко градинско езерце с разбиваща се вода.
Имотът има структура от алпийски дървен материал, заобиколен от външна топлоизолация, мазилка Dryvit, керемиди от покрив Terran.
По разпространение:
на долното ниво има покрита тераса, всекидневна с американска кухня, трапезария, биде баня с душ, отделна тоалетна за гости и спалня и стълбище. На приземния етаж кухнята на хола разполага с трапезария, облицовка, сив мраморен ефект ламиниран паркет, банята има бял мраморен ефект, бежов ламиниран паркет.
Достъп до таванското стълбище: 3 стаи, 2 от които имат балкон, баня с душ и тоалетна. Спалните са с плочки, а баните са с бял ламиниран паркет.
Отоплението на фамилната къща е с газов циркулатор, топлината на радиаторите е разположена в две отделни котелни, осигурен е един комбиниран газов котел ARISTON, горещата вода се осигурява от електрически бойлер, с нощно електричество, отделно във всяка баня , Службата за гореща вода може да бъде организирана и от котела. Двете сгради са оборудвани с отделни електромери.
Врати и прозорци: дървени прозорци, които са топло- и звукоизолирани, затворени.
Къщата е построена през 2006 г. и окончателно е завършена през 2014 г. Къщата е построена от предишния собственик като строителен предприемач за собствените му деца, изпълнена с голямо внимание.
Имотът също е на много изгодно място от гледна точка на разстояние.
Летище Сармелкек е на 30 км от Залаегерсег, на 13 км от Хевиз и на 23 км от Кестели.

Движимото имущество може да бъде закупено отделно според нуждите. Имотът е подходящ за бизнес, гостоприемство, търговски цели, но е и идеален за семеен дом за две семейства. Цената е много разумна, къщата получава две къщи за практически една цена,
Къщата е съдебна и не е обременена.


Ако проявявате интерес, обадете се и разгледайте, дори и през почивните дни, този изключителен имот, който може да бъде благоприятна инвестиционна възможност или да осигури жилища за две семейства през цялата година.

Очаквам с нетърпение вашето имейл, обадете се с благодарност и уважение!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB