За продажба Тристаен, Budapest, Будапеща, Унгария, almassy ter

За продажба - Cod. 34006

  • Типология: Тристаен
  • Област: 160 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 5

Уютен апартамент от 160 кв.м за продажба близо до Операта.

Тук имате прекрасен апартамент на 160 квадратни метра на последния етаж на очарователна сграда от 1903 година. Апартаментът е наскоро напълно реновиран в съвременен и много уютен стил.

С високи тавани и ъглова позиция на последния етаж този много светъл апартамент разполага с три големи спални, баня със спа вана и душ, американска кухня с централен остров, голяма складова база и сутерен.

Това е от полза за цял ден слънчева светлина, обърната към парка (без да се вижда). Този малък зародиш има острието, което повечето от апартаментите в Будапеща нямат: красив балкон.

За районите. Точно в центъра на Будапеща, този имот се намира на 5 минути от Andrassy: местните «Champs Elysées». Разполага с трамвайни, автобусни и метростанции на стъпалата на вратата, както и магазини за хранителни стоки, множество модерни барове и ресторанти ... Той също е на 10 минути пеша от великолепната опера.

Но това не е всичко: можете лесно да намерите двуезични училища и университети (ветеринарни, бизнес, маркетинг, медицина ...). Унгарските университети са сред най-добрите в Европа. Еврейският квартал също е наблизо.

цена - 380 000 евро

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB