За продажба Едностаен, Budapest, Будапеща, Унгария, -

За продажба - Cod. 43357

  • Типология: Едностаен
  • Област: 78 m²
  • Номер на стая: 2,5
  • Етаж: 0

Продавам любимия си дом, където съм роден и израснал, мецанин, 78 м2, 2,5 стаен апартамент в Унгария,
В Будапеща IX. квартал, срещу Националния университет за публични услуги и близо до Медицинския университет Semmelweis!
Ако харесвате домашния, цветен, бохо стил с нотка ретро, ако искате да се почувствате като в малко средиземноморско италианско градче, то този апартамент е създаден за вас!

Ще се радвам, ако можете да живеете щастливо тук, а красиво декорираната, цветна и топла атмосфера ще ви донесе много радост и щастие! Тук, в топлия, приятелски настроен, подобен на дзен апартамент, можете да се отпуснете след уморителен ден!

Винаги съм харесвал, че метростанцията е много близо - особено ако закъснея за работа :-) -, така че до центъра на града може да се стигне за 10 минути, както и до трамваи 24 и 23, които отнемат 10 минути до жп гара Келети. а другата крайна спирка на моста Rákóczi е OBI, Tesco на Soroksári út и HÉV линии H6 и H7!

Апартаментът се продава почти напълно обзаведен, както се вижда на снимките!

Интересното в стария буржоазен апартамент с високи тавани е, че има две входни врати: едната се отваря към кухнята от вътрешния двор, другата от стълбището към антрето.
Всекидневната с площ от 23,8 м2 води до спалня с площ от 19 м2, другата врата на която води към трапезарията (11 м2 полустая), така че можете да затворите вратата между хола и спалнята и двете стаи все още имат отделни входове. Кухнята се отваря от трапезарията, има отделна тоалетна и отделна баня с душ, оборудвана с електрически бойлер 120 литра, който купих нов през 2017 г.

Жилищната сграда е построена през 1912 г. и е със защитена фасада. Вътрешните дворове, покривите и фасадата също са обновени и реставрирани през последните 10 години от фонда за обновяване + финансиране от търг. В къщата има видеокамери, които записват техните записи, а нашият пазач има достъп до записите по всяко време и може да ги проследи на живо. В градината на къщата има и кошчета за селективно събиране на отпадъци.

Жилището е след основен ремонт преди 20 години: прекарани са старите ел. кабели, паркетът в двете стаи е шлайфан и лакиран, в общите части е поставен камък, в банята е поставено вградено душ корито с теракот. , която получи хидроизолация и замени старата вана, така че цялата й да е с еднакви размери, тоест да се побира удобно, докато се къпете. Банята и спалнята са прясно боядисани, останалите стаи са тапетирани и боядисани през 2016 г. Запазена е оригиналната мазилка, която придава истински буржоазен характер на двете стаи.

Апартаментът разполага с два комина на покрива, и двата поставени по норматив. Към единия (в хола) е свързана кахлена печка с газови горелки HÉRA 3, а към другия газов конвектор (в спалнята). В трапезарията има парапетен конвектор, всеки от които се почиства и проверява ежегодно от газов монтажник. В апартамента има и CO2 метър.

От антрето се отваря 3,5 м2 килер, отделен от стена от гипсокартон, която е отлично място за съхранение с монтирани на стената рафтове.
Апартаментът е оборудван с индивидуални водомери, газомер и дневен/нощен електромер. Поставени са щори и в двете стаи, в хола има електрическа щора, която се управлява с дистанционно управление с таймер.
Кухнята разполага с газов котлон и мини електрически бойлер. Почиствам водата от чешмата в кухнята си с устройство за пречистване на вода от 10 години, така че имам наистина чиста и много вкусна вода, няма нужда да харча пари за бутилирана минерална вода. Смених устройството за пречистване на вода под налягане с обратна осмоза с ново преди година, така че устройството е в гаранция за още 9 години с редовна смяна на вложката на водния филтър всяка година! Действителната годишна подмяна се състоя току-що през януари, ще оставя устройството тук, за да можете да се насладите на здравословна, прясна вода! :-) Ще видите разликата във вкуса!

В близост има 4 болници, лекарски кабинет, участъков лекарски кабинет, аптека, строителен инженерингов магазин, бояджийски магазин, електромагазин, супермаркети на 1-15 минути пеша (Coop, Penny, Aldi, Lidl), a магазин за дрехи, шивашки цех, часовникар, няколко ресторанта, заведения за бързо хранене, читалище, фреш пазар, бензиностанция, пакетни пунктове, химически склад, търговски център (15 минути пеша от квартал Корвин, Lurdy-ház), Praktiker, места за паркиране! За жителите на квартала паркингът може да бъде заявен в Общината за 2000 HUF/година, 2 места на апартамент!

Общите разходи са 16 885 HUF/месец, газ 13 971 HUF/месец (така че стаите са 22 градуса C, защото ми харесва да е топло в апартамента), електричество 7 807 HUF/месец, такса за вода и канализация 11 141 HUF, - HUF/2 месеца.

Ще се радвам да ви видя, ако искате такъв достъпен дом с бохо атмосфера, който носи както спомена за старите времена, така и модерния, младежки чар! Нека и на вас ви е приятно! :-)

Моля, НЕ се свързвайте с агенти за недвижими имоти! Приемам обаждания само от частни лица! Благодаря за разбирането!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB