За продажба Тристаен, Budapest, Будапеща, Унгария, Somogyi Bela street

За продажба - Cod. 30817

  • Типология: Тристаен
  • Област: 94 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: ground

В сърцето на Будапеща, 10 минути ходене от Ержебет мост, от река Дунав, и от главната улица (туристическа улица) на Пеща, на 2-ри етаж, 3 спални с отделен хол и отделна трапезария, 2 килера стаи в тиха и спокойна улица, но точно до зает площад Blaha е за продажба. Апартаментът е на партерен етаж, с южно изложение и прозорци.
Перфектен за инвестиция (да го даде под наем на студенти, тъй като той разполага с 3 отделни спални или за някои предприятия, където първият етаж може да бъде за приемане на клиенти и втората ни частен дом. Или за семейство всеки има своя собствена стая, с голяма хол и трапезария на долния етаж.
Поради вътре съд входа на апартамента шума на улицата не смущава ни парче, ние можем да се чувстват само ние сме в центъра, след като излязат на улицата. На улицата има основно училище и детска градина. Има и много университети по целия, които лесно могат да бъдат достигнати с 5 минути пеша.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB