За продажба Къща, Vácrátót, Pest, Унгария, József Attila utca

За продажба - Cod. 33165

  • Типология: Къща
  • Област: 40000 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

35 км от Будапеща, лесно достъпен (магистрала M2), намиращ се в сърцето на селото организират уникални съоръжения, с огромна луксозна вила имоти. намиращ се в 40 000 m2 (4 хектара), живописна озеленена градина, сградата е заобиколена от тръстика езеро, детска площадка, зеленчукова градина, конюшни и пасища и в неговите околности.
470 m2 климатик, четири спални, три бани, kétkonyhás, сауна, хидромасажен басейн и гараж с две луксозни къщи, за да служи на нуждите на хората, живеещи там. Къщата е построена с висококачествени материали за 15 години. Високи тавани, кухненски 60 m2 дневна с камина селски приятелска атмосфера. Всекидневната на 80 m2, с източно изложение покрита тераса с шест-местно джакузи се помещава. спалня партер с дрешник и баня се отваря със съвременните тенденции. На горния етаж, разработен отделен апартамент, спални и бани.
Сградата, прилежащи на четири готовност английски bokszos плевня, трактора и контейнера за събиране на фуражите закрит цвят. Последният малко трансформация може да се използва за други цели. В два отделни гаража за четири автомобила се поберат.
Къщата се намира на 25 метра от началото на изкуствени, 5000 m2 повърхност, тръстики, заобиколени от дървета, средно 3-4 метра дълбоко езеро, което засадени шаран и бяла риба. Кристално чисти води за къпане, плуване и фигурно пързаляне през зимните месеци, замразяване позволява. Декоративният проектирането на парк екологията и се грижи за естетическото съвършенство.
Редовно се наблюдава в редки водни птици може да лови риба в езерото, и коне в конюшнята Ви дава възможност да се запази. Размерът на сградата служи не само комфорта на семейството си, но малко на реализациите, дори за създаване на ранчо за коне, езда възможно пенсия.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB