За продажба Къща, Pilisszentlászló, Pest, Унгария, Béke utca 44b.

За продажба - Cod. 43384

  • Типология: Къща
  • Област: 114 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

На красиво място в северната част на Унгария, на десния бряг на Дунавския завой, в сърцето на планината Пилиш, ще намерите село Pilisszentlászló (18 км от столицата Будапеща). Това е малко и спокойно селище, тихо селце с 2 детски градини (държавна и валдорфска) и основно валдорфско училище. Селото предлага различни услуги, включително аптека, медицинска практика, ветеринарен лекар, малък магазин за хранителни стоки, магазин за тютюневи изделия, сладкарница, кафене, поща и ресторант. Pilisszentlászló е в рамките на водосборния район на Сентендре, което прави по-големите медицински заведения лесно достъпни. Старият град на Сентендре, с красивите си сгради, острова и река Дунав, позволява градски развлечения като ресторанти, разходки, кино, водни спортове, плаж, пекарни, сладкарници, музеят на открито Сканзен и малка зоологическа градина . В покрайнините на Сентендре има търговски център, предлагащ спортни съоръжения като скуош и тенис. Езерото Лупа и река Дунав с плажове осигуряват пълен релакс през лятото. Близостта на Будапеща и нейните забележителности (Парламент, остров Маргит, обиколки на града), както и възможности за вечерни забавления (филми, театри, ресторанти), са лесно достъпни. Наблизо има и две термални бани, на няколко километра във Вишеград (замък, много ресторанти) и Леанифалу.

На 100 км (63 мили) от езерото Балатон, езеро, покриващо площ от 600 км2 (232 мили2), което е идеално за плуване, отдих и ваканция.

Местните автобуси правят почти всичко достъпно в Сентендре и околностите, възможно е и с велосипед, но транспортът с кола също е удобен. От Сентендре има крайградска железница (HÉV) до центъра на Будапеща.

Очарователният остров, заобиколен от криволичещия река Дунав, определя границата между планините Пилис и Бьорзьони, където ви очакват водни обиколки и водни спортове като гребане (гребна лодка, каяк, кану, sup). В планината Пилис и вероятно от другата страна на Дунав в планината Börzsöny има възможности за туризъм, конна езда, гледки и дори лов. Възможни са също разходки, разходки с лодка и наемане на моторни лодки и джетове. Уникалната дива природа тук често пленява посетителите.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB