За продажба Едностаен, Budapest, Pest, Унгария, Gömb utca 2B

За продажба - Cod. 42770

  • Типология: Едностаен
  • Област: 37 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 7

Продава се много добре разположен в офис квартала, много удобен, 37 м2, светъл апартамент на 7-ми етаж, с изглед към тиха вътрешна градина.
Комплекс Teve Ház е в близост до Honvédkórház, Árpád híd / Göncz Árpád városközpont метро/автобусна/трамвайна станция, построена през 2002 г.

Намира се на 3 минути пеша до трамвайна линия 1 и метролиния 3, но има и автобусна спирка за автобуси 32 и 120 в рамките на 1 минута.
Районът разполага с отлична търговска база (Spar, Aldi, CBA, пекарни, кафенета), а в близост има детски ясли, градини и училища.
Комплексът от къщи разполага с подземен и надземен паркинг под наем.

В дългия коридор има вграден шкаф, който може да поеме всичко, откъдето излиза банята и отделна тоалетна.
Жилището е изключително светло, намира се на 7-ми етаж, с изложение североизток и тъй като разположението на околните сгради не спира слънцето.
Поради удачното си местоположение почти не се налага да се пуска парно, а за да се бори с летните горещини, през 2021 г. беше оборудван с климатик.
Отопление и топла вода: ТЕЦ с индивидуални водомери.

В кухнята има съдомиялна Candy, малък хладилник Electrolux, абсорбатор Zanussi, двузонов керамичен котлон и свободностояща парна фурна Klarstein MasterFresh. В банята има пералня Самсунг 5кг, но може да се смени с по-голяма, както й пасне.
Стаята е с удобни размери; преди това съдържаше 2 компютърни бюра, диван, 180 см легло с нощни шкафчета, двоен скрин Malm, гардероб и рафт за книги, всички удобно разположени заедно.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB