За продажба Къща, Szokolya, Pest, Унгария, Törökpatak u. 111.

За продажба - Cod. 42155

  • Типология: Къща
  • Област: 598 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Фамилна къща за продажба в Szokolya - по-близо до Kismaros - директно на брега на Törökpatak в красива горска среда! Къщата е 97 кв.м., ремонтирана, климатизирана! Обзаведено с вкус, то очаква своя нов собственик на брега на реката! Построена е през 1985 г., но през 2005 г. е изцяло преустроена, реновирана и изолирана. По това време бяха подновени и вратите и прозорците. Сградата е двуетажна. На долния етаж има входно антре, хол, трапезария, кухня, баня и спалня. На първи етаж има 2+1/2 стаи, санитарен възел, дрешник и перално помещение. Една от стаите на първия етаж е с балкон. Проектирани са горното ниво и складовите помещения. Климатик, ел. порта и централна вентилация, термоизолирани врати и прозорци, Съхраняваме снимки от ремонтните дейности. Под цялата сграда има складови помещения. (3 стаи) Мост над потока и съоръжения за барбекю в градината! До къщата има огромна тераса, където могат да паркират няколко коли. Абсолютно идеален за семейства, които обичат природата! До него се стига по тих, асфалтиран път. Къщата е след ремонт и може да се отоплява на газ и/или ток. Обадете се за повече информация и оглед! До него се стига по тих, асфалтиран път. Къщата е след ремонт и може да се отоплява на газ и/или ток. Обадете се за повече информация и оглед! До него се стига по тих, асфалтиран път. Къщата е след ремонт и може да се отоплява на газ и/или ток. Обадете се за повече информация и оглед! Обадете се за повече информация и оглед! До него се стига по тих, асфалтиран път. Къщата е след ремонт и може да се отоплява на газ и/или ток. Обадете се за повече информация и оглед! До него се стига по тих, асфалтиран път. Къщата е след ремонт и може да се отоплява на газ и/или ток. Обадете се за повече информация и оглед! Обадете се за повече информация и оглед! До него се стига по тих, асфалтиран път. Къщата е след ремонт и може да се отоплява на газ и/или ток. Обадете се за повече информация и оглед! До него се стига по тих, асфалтиран път. Къщата е след ремонт и може да се отоплява на газ и/или ток. Обадете се за повече информация и оглед!

В Szokolya, - в частта по-близо до Kismaros-, директно на брега на Törökpatak, се продава семейна къща, разположена в красива горска среда! Къщата е 97 кв.м., след ремонт и има климатик! Обзаведено с вкус, то очаква своя нов собственик на брега на реката! Построена е през 1985 г., но през 2005 г. е изцяло преустроена, реновирана и изолирана. Тогава беше сменена и дограмата. Сградата е двуетажна. На долния етаж има входно антре, хол, трапезария, кухня, баня и спалня. На горния етаж са 2+1/2 стаи, санитарен възел, дрешник-перално помещение. Една от стаите има и тераса на горния етаж. Проектирани са горното ниво и складовите помещения. Има климатик, електрическа порта и централна вентилация, топлоизолирани врати и прозорци, за всеки процес са запазени снимки от ремонта. Под цялата сграда има и складови помещения. (3 стаи) Мост над реката и барбекю в градината! До къщата има огромна тераса, където има паркинг за няколко коли. Абсолютно идеален за семейства, които обичат природата! Достъпът е по тих и асфалтиран път. Къщата е след ремонт и може да се отоплява на газ и/или ток. Обадете се за повече информация и да си уговорим час да го видим!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB