За продажба Къща, Nagymaros, Pest, Унгария, Pállya Celesztin Strasse

За продажба - Cod. 27154

  • Типология: Къща
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Nagymaros, Дунав Бенд е един от най-красивите места в сетълмента на продажба, и замъка Вишеград с изглед към река Дунав, с високо качество и луксозен новопостроена къща, градина изключителни дарби ОГРОМЕН !!!


Сградата е завършена през 2013 г. в австрийската строителна фирма WOLF ХАУС система, първокласни материали, които се изпълняват с топлоизолация при висок клас имоти.


Едноетажната Модерна семейна къща 100 m2 на използваема площ, дневна с трапезария и кухненски бокс + 3 спални, двойно комфорт. Отоплението на подово отопление и камина плочки и уютна атмосфера данък, с мониторинг станция, свързана алармена система.


Къща ENERGY от А + сертифицирани, общите разходи за отопление през миналата година не превишават 100 000 HUF, което е еквивалентно на 6 месеца на зимата по-малко от един месец 17.000.- HUF навън. Имотът разполага и с SMART HOUSE препарат с контролирано сила и също така е въведена, който се използва за правилните инструменти.


Вътрешният сайт малко повече от четири декара в размер, с южно изложение, характеризиращи се с постепенен наклон Nagymaros. Въз основа на своите съоръжения също могат да бъдат напълнени с повече функции, пространство да получите цялата интимна градина, детска площадка, овощна градина, зеленчукова градина, или дори на икономиката. Един от специалитетите на земята зад 12м2 къща в размер на винарска изба, която се въвежда и електрическия ток.


Ако околната среда или страхотна, но не искате да се откажат от комфорт, предлагани от новата сграда, или биха искали една отлична инвестиция, а след това този имот е само чакат за вас!


Начална цена: 59 млн HUF

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB