За продажба Къща, Csemő, Pest, Унгария, Lángi Dűlő 6.

За продажба - Cod. 31077

  • Типология: Къща
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Общо описание:

Аз съм ви за продажба нашата слънчева семейна къща в най-цветист село на Европа. югоизточно изложение и добре построена къщата е в отлично състояние на по отношение на технически и естетически аспекти (не е необходимо дори боядисване). Къщата се намира в живописна среда, включително и най-високо градината, която е пряко свързана с къщата е огромен хол.

Ако просто да погледнем върху снимката, ще се влюбите в и би искал да се премести в най-кратък срок. Имотът е ограден от нашата частна гора и се намира на 40 минути път от столицата град Унгария, Будапеща. Mall, болница и училище са се стига за 10 минути.

Цялата къща и градината са били построени от нас и поради някои промени в работното ни място, ние трябва да продаде целия имот. Къщата беше удължен наскоро и само висок стандарт на материали са били използвани, за да се поднови цялата къща.

Изоставащите е 10 см бруто, външните прозорци и врати имат 1,0 К топлоизолация, всички прозорци са оборудвани с грешка мрежа комбинира с термично изолирана алуминиеви ролетни щори.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB