За продажба Къща, Budapest, Будапеща, Унгария, Istenhegyi street

За продажба - Cod. 34215

  • Типология: Къща
  • Област: 473 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 0

Представи си, че покрай цялата Будапеща в краката ви? Той си играеше с идеята да се премести в една къща, където почти "ваканция" има у дома? Би било хубаво, за освежаващо плуване и сауна след портокалов сок за възстановяване напитка на сутринта е прекрасно тераса?

Тогава там е добра новина, тъй като в тази красива къща, не само тези три, но хиляди други желания, могат да бъдат изпълнени!

Ако четете тази реклама, вероятно не се нуждаят от представяне, особено в XII. област планина и е чудесен начин за Бога.

Тази къща е гарантирано, че в дома на мечтите си, защото в допълнение към идеалното място, от което той конструира за 1631 квадратни метра парцел земя в рай.

Защо?

В триетажна къща с много всичко от горе до долу.

Когато се върне у дома, не е нужно да се измъкне от колата, защото портата и гараж дистанционното управление, в допълнение към когато падне сняг или лед по пътя ще също чист път, водещ до гаража, тъй като автоматизиран път отопление топи леда и снега в най-тежко зимата ,

Тази къща е не само удобство, но сигурността е приоритет аспект, следователно, цялата система за наблюдение къща камера е защитена със снимка на постоянно проверете интернет връзката си с телефон, компютър или таблет също.

Цялата къща е климатизирана, че може и да се зададе за всяка стая колко градуса не трябва да се притесняват, ако някой в ​​семейството ви обича охладителя, а другият по-топло, защото всички тук трябва да спечели удовлетворение в същото време.

Терасата е голяма предимство е, че ако ние седнете ден, за да се наслаждавате на гледката и слънцето грее силно, че не трябва да стоят в székünkből защото тентата автоматично. Това означава, че ако се появи слънцето, се отваря автоматично, когато излезете на ден или по-силен вятър издухва го затваря.

Ако сме отегчени и с нещо друго, той ще остане в продължение на доста възможности, защото вие ще се чувствате вие ​​изберете или басейн, сауни и дори барбекю тераса добре.

вижда ясно на пода план, за да видите кой етаж, където намерихме снимките и да кажа повече от хиляда думи!

Ако смятате, че това е ваш дом, вие ми се обади!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB