За продажба Къща, Buda, Будапеща, Унгария, 1038 Budapest Mező u.21.

За продажба - Cod. 32531

  • Типология: Къща
  • Област: 310 m²
  • Номер на стая: 5+1
  • Етаж: 2

МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА ОТ СОБСТВЕНИКА!

В северната част на Будапеща, на границата на Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, в подножието на планината Róka, в спокойна обстановка предлагаме за продажба едно семейно имение от категория А с GEOMETRIC S, SOLAR CELL. Територията на двустайните пет вида луксозни къщи е 280 м2 и има територия от 1170 м2, плюс къща за гости с площ от 37 м2 със складово помещение.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МАНСИЯТА
Двуетажната къща е построена през 1996 г. (партер и мансарда). Той е заобиколен от покривни тераси, най-големият от които е с площ от 55 квадратни метра, който лесно може да приюти семейни и приятни партита. Вътре има покрив с по-малък гараж и освен това има голямо пространство, където могат да се поставят до три коли. В градинския парк има автоматична система за напояване, която извлича вода от задвижван кладенец. Красотата на просторната градина е рибарско езеро с дълбочина 160 см, откъдето има малка бридж, насочена в посока към къщата за гости. Има и градински грил, но може да се постави и по-голям плувен басейн. В предния двор е оформена по-малка градинска градина, където всички зеленчуци могат да се култивират в кухнята.
На приземния етаж има всекидневна, спалня и голяма американска кухня с модерни машини, баня с душ и тоалетна с умивалник. Пространството под стълбището се използва като хранилище. Голямата тераса и градината могат да се придвижат от дневната. В таванския магазин има две по-големи стаи, килер, баня с ъглова вана и отделна тоалетна. Къщата за гости функционира като отделен малък апартамент със собствено складово помещение.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
Къщата е в отлично състояние, под непрекъсната поддръжка. Къщата е реновирана за последен път през 2016 г., когато обширната тераса е разширена, прозорците на горния склад са заменени от дървени рамкови прозорци и са покрити с най-ефективното израелско термо фолио и покривът е изолиран с 20 cm дървесни влакна. Електрическото захранване на къщата е покрито с 5KW соларна клетъчна система (Geo-отопление / охлаждане, поради което ежедневната електрическа консумация е БЕЗПЛАТНО!)
При някои малки усилия водоснабдяването може да бъде осигурено и от собствен кладенец на къщата.
Затова в горния склад не е необходимо отделно охлаждащо устройство през лятото. Освен това, свързването на слънчевата клетъчна система също е завършено, трябва да се вмъкнат само елементите на клетката.

РАЗХОДИ
Имението е обозначено с категория А +, което се дължи на идеалната изолация и използване на алтернативни енергии. Отоплението е геометрично, което е снабдено с камина в хола и с подово отопление на горния етаж. Отоплението и топлата вода на къщата за гости са осигурени от цирковата система, поради което поддръжката на къщата е почти безвъзмездна.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB