За продажба Едностаен, Budapest, Будапеща, Унгария, Lángliliom

За продажба - Cod. 25610

  • Типология: Едностаен
  • Област: 61 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 3

Продажба на Buda Lakókert тиха зелена зона с 15-апартамент стълбище, Hármashatár панорамен хълм, вътре добре поддържана двуетажна дома.
По-ниското ниво има две тераси, кухня, килер под стълбите, трапезария и дневна, спалня, баня (тоалетна) и тоалетна. На circulati пералната машина и отделна вградена част е проектирана. Подът на стаята се отваря и затваря пет милиарда m2, с 13.5 m2 интимна облагодетелствана топла и студена вода душове слънчева тераса. Апартаментът се намира в юго-запад, затова през целия ден, наслаждавайки се на слънце на разходите във вътрешния двор и битово отопление са ниски за по-голямата част от годината.
Апартаментът е включена в цената на вградени мебели (стената на спалнята, което обхваща цялата голям дрешник, вградена кухня TEKA котлони, фурна, аспиратор и съдомиялна машина, стая на горния етаж и плъзгащи се врати дрешник осветление).
Имотът е включен гараж под сградата на 12.69 m2 паркинг и 4.76 m2 за съхранение (рафтове, шкаф за съхранение, маса), която заедно с жилищен имот да бъде продаден.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB