За продажба Двустаен, Budapest, Будапеща, Унгария, Dessewffy Street

За продажба - Cod. 38177

  • Типология: Двустаен
  • Област: 62 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Напълно реновиран, елегантен граждански апартамент в центъра на града за продажба. Прави от собственика. Предлагаме нашия преустроен, 62 кв.м., тристаен апартамент за продажба. Имотът се намира в район с нисък трафик на улица Dessewffy в рамките на 17-етажен етаж между катедралата и операта (път Andrássy и булевард Bajcsy-Zsilinszky). Това осигурява отлични транспортни връзки, но може да се използва и за туристически или бизнес цели.
Благодарение на местоположението на втория етаж, както и ориентацията и разположението на жилището, слънцето винаги блести в поне една от стаите, затова нашият дом е завинаги ярък и гостоприемен, за разлика от подобен съд пред жилищните сгради в града. Входът ни е последната врата на коридорите на горния етаж, така че имаме и собствен балкон, без да отвличаме вниманието на съседите.
Влизаме в апартамента през кухнята-трапезария, откъдето можем да стигнем до по-малка спалня и хол. Модерната камина във всекидневната осигурява отлични отоплителни съоръжения по време на умерено студени периоди и е истинско настроение. Холът води към просторна спалня, от която можем да стигнем до банята. Банята е оборудвана с подово отопление и радиатори за кърпи.
Апартаментът е в перфектно механично състояние, ремонтът е извършен (водоснабдителни, канализационни и електрически линии са напълно подменени, централната циркулационна отоплителна система е монтирана) преди няколко години. Сърцето на отоплителната система е изцяло обновена, Junkers Euroline циркулира комбинирана пещ, която също осигурява гореща вода. Обновяват се облицовки на етажите и се извършва частична подмяна на врати и прозорци. Стаите са облицовани с плочки или облицовани с плочки. Във всяка стая има прозорци, така че вентилацията е естествена и стаите са много светли. Вратите и вратите са масивни конструкции от масивно дърво по поръчка. Летната топлина е поносима от климатици и дебели тухлени стени. Потреблението се измерва чрез индивидуални измервателни уреди. Ние плащаме само за ток и вода, които всъщност използваме. Горещата вода в кухнята идва от резервоар за гореща вода, скрит под единица.
Таванът на апартамента е висок 3,6 метра. Той е снабден със собствена изба в етажната собственост. Суха, заключваща се складова площ от 8 квадратни метра.
Общите разходи за апартамента струват 183HUF / m2 / месец, което включва всички публични разходи (извозване на отпадъци, почистване, съвместно представителство, фонд за обновяване и т.н.).
Можете да намерите всичко, което е необходимо за ежедневния живот наблизо: търговски обекти, лекари, поща, места за отдих и развлечения, но близостта на туристическия център на града също увеличава броя на възможностите.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB