За продажба Двустаен, Budapest, Будапеща, Унгария, Bajcsy-Zsilinszky út 17

За продажба - Cod. 31852

  • Типология: Двустаен
  • Област: 99 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 3
  • Състояние на сграда: Good

Щастливи сме да предложим апартамент за продажба, който е построен през 1862 г. и е планиран от Ybl Miklós. Bajcsy-Zsilinszky út е най-важната улица на града между окръг V. и VI.
Жилището е с площ 99 кв.м. и е в много добро състояние до Базиликата "Сент Іставен", а също и в непосредствена близост до метростанция "Байч-Зсилин" (линия 1) и в близост до площад "Деак", който е само на няколко минути пеша от апартамента. Сградата има много добре поддържана градина в средата на сградата със зелени панталони, дървета, храсти и прави наистина добра атмосфера в сградата.

Апартаментът е на 3 етаж в класически коридор стълбище с асансьор. Имотът се състои от 2 двойни и 1 единична стая, кухня, баня, зала. Поради високия таван и големите стаи можете да направите галерия и в стаите. Апартаментът е в много добро състояние и е празен в момента и готов за предаване по всяко време.
Мога да предложа този имот като инвестиция или за собствена употреба, защото има наистина приятна атмосфера в центъра и много лесно да го наемете, или ако искате да живеете в сърцето на града, това може да бъде идеалният вариант за вас.

Ако имате някакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен по всяко време и също да ми се обадите, ако искате да организирате преглеждане в този имот.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Tamas Csaki
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB