За продажба Двустаен, Budapest, Будапеща, Унгария, Vizafogo

За продажба - Cod. 28285

  • Типология: Двустаен
  • Област: 90 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 6

Всички апартаменти са модерни и съвременни; с практически схеми и всяка от тях разполага с балкон. Пентхаус апартаментите са оборудвани с изключителна тераса. Сградата се намира в живописния бряг на река Дунав, в близост до паркове и изкуствено езеро. Достъпът на обществения транспорт е отличен, метро, ​​трамвай и спирките са в рамките на 5 минути пеша. Местата за паркиране са на разположение за покупка. Размерът на апартаментите варира между 39 и 232 м2.

Структура на сградата: Сградата е стоманобетонни плочи, възходящ структура стълб, Porotherm 38 топлоизолиращи гранични стени и монолитни стоманобетонни плочи с топлоизолация. разделителни стени на апартамента са направени от Porotherm 30 тухли. Стълбите са направени от монолитен стоманобетон. плочи на сградата са монолитна стоманобетонна с правилното топлоизолация и хидроизолация, камъче настилки, цинк калайдисване и с канавка и лидер, които са изработени от Lindab с пластмасово покритие стомана. Прозорците са бели и пластмасови с топлоизолиращ стъклопакет. В предната част на фасадата на сградата, там е дебела стоманобетонна стена 15см. Има намаляване на тази стена за задните отвори на живите области, която е свързана към сградата с стоманобетонни плочи.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB