За продажба Вила, Budaörs, Pest, Унгария, Csendes környék

За продажба - Cod. 24875

  • Типология: Вила
  • Област: 526 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 3

Budaörs на търговеца, Old XIX. вила век, която е запазила автентичния си стил, след основен ремонт.
Budaörs столица на страната граничи с град, столица на която 15 до 20 минути и е лесно достъпен.
Budaörs спокойно, но и вълнуващо и интересно малък град. В града няколко основни и средни училища, басейни, театри, музеи, медицински центрове, аптеки, почти всеки тип бизнес и два търговски център. Безплатен градски транспорт в града и няма такса за паркиране.
Двадесет минути от град Венеция езеро, налични в рамките на един час и 20 минути от езерото Балатон и Будапеща спа REACH.
Продавачът на имота в близост до центъра, но тихо, предградие. Районът на партидата е 526 m2. В допълнение към красиво озеленена градина декоративни смокини, орехи, ябълки, birsalma- и кайсиеви дървета, касис, грозде, цариградско грозде и малини, може да се намери. Къщата е възможност да се отпуснете на терасата. Малка хижа The инструмент градина, двуетажна гараж висока кола могат да се настанят, и се изграждат отделни пътища.
Сградата на три етажа. На долния етаж има 1882 сводеста изба добре, и свързано Пресцентър къща, която също е с вход пряка улица. На същия етаж има входно антре, една стая (която сега е в пералнята), душ, тоалетна и котелно помещение. Центърът, с просторен основен ниво, светла веранда, хол, спалня, кухня, килер, баня, тоалетна стая се намира. Oak стълбище води до първия етаж. Има спални допълнително три и половина и 2 бани, разположени. Таванското помещение е резултат от големия си размер служи като отлично товарно пространство.
Сградата на първата половина на стила на миналия век буржоазната запазва. Порта от ковано желязо, на Budaörsi лозарството традицията споменава изба-натиснете къща, централизирана пространствено оформление на витража панелни врати домашна атмосфера. Имотът се смята също така да бъдат подходящи и Budaörs уникални изисквания на модерната епоха, както добре.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB