За продажба Строителен терен, Tamási, Tolna, Унгария, Kendergyár, Tolnanemedi, Tamási district, Tolna county, Hungary

За продажба - Cod. 39708

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 14003 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

5701 м2 и 8302 м2, общо 14003 м2 индустриален парцел за продажба със 100 м2 стара сграда трябва да бъдат реновирани или ремонтирани, преди да се използват; 40% възможна конструкция, съществуващи комунални услуги (газ, електричество, вода, канализация).
местоположение:
- Тази земя се намира в Kendergyár, Tolnanemedi, област Tamási, окръг Tolna, Унгария. Близките градове са Симонторня (7 км) и Тамаси (18 км); Szekszárd (70 km), Siófok (40 km).
- Земята е близо до главния път 61 и жп линията Будапеща-Домбовар-Печ.
- Имението се намира на железопътната линия Будапеща-Домбовар-Печ, на 1 км от жп гара Толанемеди и е на около 20 км от магистрала М6 по път 61.
Стимули:
Тази земя се намира далеч от жилищната зона, така че е подходяща за създаване на фабрики, промишлени предприятия. Местната власт е изключително заинтересована от създаването на работни места, като по този начин осигурява гъвкавост при предоставянето на оперативен лиценз, както и намалените данъчни ставки (нисък данък върху търговията) и други национални данъчни облекчения за тези компании, които работят в индустриални области. Възможно е също да кандидатствате за държавни помощи и субсидии от ЕС. Чужденците са добре дошли да инвестират в тази област.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB