За продажба Морски курорт, bonyhad, Tolna, Унгария, Székely Mózes utca

За продажба - Cod. 43767

  • Типология: Морски курорт
  • Област: 3340 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 0

Bonyhád Szecska Lake За продажба: Имот с пряка вода с панорамна гледка.
Три различни варианта.
Проектирайте своя мечтан дом, място за почивка или инвестирайте в имот, който обещава висока възвращаемост на уникално място!

Подробности за имота:

Размер на парцела: 3348 м², идеален за жилищни и селскостопански цели.
Имотът е приблизително 20-21 метра широк и 170 метра дълъг, ограден само към улицата, но отворен към съседите (поради терасираността на обекта не е необходима ограда между съседи, което позволява по-красиво, открито и безпрепятствена панорамна гледка).
Лозе: В имота има лозе с размери 8х20 метра със смесени сортове вина, което може да се поддържа или частично/напълно премахнато по желание.
Размер на пресата: Приблизително 40 m² - настоящата структура се състои от три стаи и дълга, сводеста изба. Къщата може да се разшири до голяма степен с галерия или да се обособи допълнително жилищно пространство на тавана. Минималните разходи също биха могли да разширят терасата.
Смесената (40см) зидария на сградата заедно с топлоизолацията на сутерена елиминират необходимостта от климатизация. Домът разполага с двойни щори с изглед към езерото, класическа двойна входна врата с големи ключове във формата на сърце и очарователна стъклена веранда, изработена от рециклирани тухли, която винаги предизвиква усмивка. Сградата е оборудвана и с камера и СОТ.
Пред къщата има беседка край езерото с неподвижна каменна маса и пейки върху желязна конструкция, предлагаща спираща дъха гледка към езерото.
Комунални услуги: Ток, градска вода с кран в градината до къщата и голяма, новопостроена, неизползвана септична яма.
Достъп от два пътя: единият от езерото, другият от града.
Зониране: Обособен градински парцел.
Сградимост: 6%
Планирайте своя мечтан имот край водата!
Имотът се предлага като цяло или на части.
Като собственик знам, че този имот може да изпълни много различни визии. Независимо дали за семейства, риболовци, търсещи спокойствие и релакс или проницателни инвеститори, интересуващи се от развитие или туризъм, това е отличен избор.

Налични са три опции:

Целият имот – 3348 m² парцел, ~40 m² къща:
Цена: 27,5 милиона HUF
Насладете се на целия имот, където къщата, комуналните услуги и просторната територия предлагат свободата да реализирате мечтите си. Според местните строителни разпоредби имотът може да бъде застроен и като жилищна сграда, тъй като е с размер над 3000 m².
Идеален за тези, които искат безкомпромисно и максимално да се възползват от предимствата на имота и търсят чудесна възможност за собствен рай.
Горен (от страната на града) имот – 1500 m² – 40 m² къща:
Цена: 15,5 милиона HUF
Уникална възможност да притежавате очарователен дом или ваканционна къща в интимна, спокойна обстановка близо до езерото с безпрепятствена панорамна гледка само на една улица от града. Перфектен за тези, които търсят удобен, но достъпен имот.
Изключително право на ползване: По споразумение може да бъде предоставено законно гарантирано право на разходка до езерото, което се прехвърля на наследници, което позволява на вас и вашите гости да се разходите до брега на собствения си имот.
Долен парцел – директен достъп до езерото 1848 m²:
Цена: 14,5 милиона HUF
Комунални услуги: Водата и електричеството могат да бъдат продължени от горния имот по споразумение с подмери.
Директното разположение на езерото, лекият терен и изключителното уединение на долния парцел, достъпен по тих път, гарантират спокойствие и уединение.
Този парцел предлага отлична възможност за създаване на уникален ваканционен дом или инвестиционен имот за тези, които желаят да реализират собствените си идеи. Поради естеството на терена тук може да се построи и къща на хълм.
Парцелът се намира в Bonyhád, близо до новия жилищен район и в тих район. Това е добре обслужван град с пазари, големи и малки магазини, лекарски кабинети и аптеки, всичко това само на няколко минути с кола.
Местни забележителности: Планините Мечек предлагат безброй красиви туристически пътеки за любителите на природата. Наблизо има конюшни за езда, езеро за плуване, велосипедни алеи и близкия Óbánya, известен като унгарската Швейцария, както и градовете Pécs и Szekszárd.
Имотът също е лесно достъпен по магистрала M6, която има минимален трафик.
Перфектно убежище с чудесни възможности за активна почивка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB