За продажба Морски курорт, Balaton, Somogy, Унгария, Balatonmáriafürdő, Akácfa utca

За продажба - Cod. 31087

  • Типология: Морски курорт
  • Област: 661 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 2

Balatonmáriafürdő-Alsó 661 m2 парцел 196 m2, необременен, обзаведена къща за продажба в Balatonfenyves граница. Сградата е близнак, две са точно така, може да се използва самостоятелно жилищните части е общ двор. Всяка част от сградата на втория етаж има три спални (една двойна стая с балкон, стая за 1-2 и стая за 3-ма души) и блок вода. На по-ниско ниво на голям, модерен хол, трапезария, кухня, баня, в отделна стая мивка. Къщата е на 3 етажа, построени не, които в момента тавана, но могат лесно да бъдат превърнати lakószintté. Имотът селище се намира бърсалки, така че вътрешен двор / двора абсолютно никаква представа от улицата. огромна тераса в градината е уникален, траен дървени мебели и хамак, барбекю, камина и съхранение (лодки, мотори). Паркинг също е решен в продължение на няколко коли. Големите компании и семейства, особено идеалният избор за братя.
Удобна къща на 5 минути пеша от добре поддържана, огромен отворен плажа, красива тревиста бряг, безплатно ползване на волейболно игрище, баскетболно игрище, тоалетни и душове, достъпно с доплащане шезлонги, водни колела и лодки, както добре. Ресторанти, барове, салони за сладолед, за да гарантират безгрижен отдих.
Най-близкият магазин е на 300 метра, а най-близкия ресторант на 150 метра от почивната станция.
Най-Balatonmáriafürdő дъното на жп гара почивната станция на 3 минути бавно ходене, може лесно да се стигне с обществен транспорт.
Balatonmáriafürdő център 3мин кола, къде, супермаркети, се намират на пристанището (ходене на пратката е налична) тютюневи магазини. Balatonfenyves щаба искат само на 5 минути път с кола, но не ходят. Тук фънки нощен живот се грижи за младите и хората на средна възраст се забавляват. Има няколко възможности за пешеходен туризъм в близост или с автомобил или велосипед, в случай на лошо време в близкия термалните извори могат да осигурят спокойствие. На 20 км от Хевиз, Zalakaros 30 km, на 10 км от Марцали. Летище Sármellék Хевиз Балатон е само на 30 km.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB