За продажба Морски курорт, Balaton, Somogy, Унгария, Balatonfenyves

За продажба - Cod. 30470

  • Типология: Морски курорт
  • Област: 196 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 2

Balatonmáriafürdő-Долна 661 m2 парцел от 196 m2, необременен, обзаведен ваканционен имот за продажба Balatonfenyves покрайнините на. Сградата е близнак, две са точно така, може да се използва самостоятелно жилищните части е общ двор. Всяка част от сградата на втория етаж има три спални (една двойна стая с балкон, 1-2 човек стая, а трима души стая), и да го блокира вода. голям модерен хол, трапезария, кухня, баня, тоалетна в отделна стая на по-ниско ниво. Къщата не е построена на 3 етажа, на тавана е в момента, но може лесно да се преобразува lakószintté. Имотът селище се намира бърсалки, така че вътрешен двор / двор от улицата няма абсолютно никаква представа. Огромният двор двор е уникален, траен дървени мебели и хамак, барбекю, пясъчник и съхранение (лодки, мотори) далеч. паркиране на място за няколко автомобила. Големите компании и семейства, особено идеалният избор за братя.
Къщата е на пет минути лесно пеша от добре поддържана, огромен отворен плажа, красива тревиста брегови, безплатно ползване на волейболно игрище, баскетболно игрище, тоалетни и душове, са на разположение за доплащане шезлонги, лодки един педал, както добре. Ресторанти, заведения за бързо хранене, салони за сладолед осигуряват безгрижна ваканция.
Най-близкият магазин е на 300 метра, а най-близкия ресторант на 150 метра от дом за отдих.
The Balatonmáriafürdő дъно жп гарата на ваканционен дом 3 минути бавно ходене, което го прави лесно да се достигне с обществен транспорт.
Balatonmáriafürdő център 3min автомобили, при които пристанището (ходене доставка на разположение), супермаркети, тютюневи магазини. Balatonfenyves център е само на пет минути с кола, но не напрегнат пеша. Тук фънки нощен живот се грижи за младите и хората на средна възраст забавлява. Има няколко възможности за пешеходен туризъм в близост или с автомобил или велосипед, в случай на лошо време в близкия термалните извори могат да осигурят спокойствие. Хевиз 20 км, Zalakaros 30 км и 10 км от Marcali. Летище Sármellék Хевиз-Балатон е на 30 км.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB