За продажба Къща, Nyírábrány, Hajdú-Bihar, Унгария, Rákóczi

За продажба - Cod. 38589

  • Типология: Къща
  • Област: 98 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 0

На 30 км от Дебрецен в близост до румънския граничен пункт, до алея, семейна къща за продажба.
Той предоставя отлична възможност за животновъдство / хоби и ползи / земеделие.

Характеристики на имота:
Идвайки в семейната къща, намираме огромна дневна с две спални и кухня. Апартаментът разполага и с кухня, баня с отделна тоалетна и антре. Стаите са напълно отделени от трапезарията, така че те не нарушават взаимния комфорт.
Апартаментът може да бъде оборудван с приятна задна тераса, където можете да се насладите на кафе и закуска сутрин.

Технически:
Имотът представлява еднофамилна къща, изградена от силикатен камък. Силикатен камък отдавна е популярен строителен материал, тъй като е лек, структурата му е пореста, добра топлоизолация и лесна за работа. Неговите термични, парни и климатични свойства са значително по-добри от другите зидани материали. Благодарение на неговата топлоизолационна способност, от нея могат да се изработят конструкции от плочи, но неговият екраниращ ефект е изключителен, той предпазва от спътник, радар, космическа или мобилна радиация. Вратите и прозорците са направени от дърво. Покривът е направен от традиционни седлови покриви и керемиди.
В двора има гараж и складово помещение.

Околности: Работи в града: Гражданска гвардия, няколко църкви, две районни медицински кабинети, аптека, парамедицински услуги, детска градина, училище, гимназия и др.
автобусната спирка е около. Намира се на 5 минути пеша.
Магазини за хранителни стоки, спасителни пунктове, медицински кабинети, зъболекари, детски градини, училища и домове за възрастни хора са на минути.
До Дебрецен може да се стигне с автобус и влак на всеки 1-2 часа, 25 минути с кола.

Финансиране:
Имотът не е безплатен, има натоварване от 220 000 HUF, чакаме нашите клиенти безплатно. Имотът може да бъде закупен и с кеш и банково финансиране. За тази цел можете да получите пълна пълна информация в нашия офис. Ние предлагаме възможностите на всяка банка за финансиране, нашите квалифицирани колеги ще ви помогнат да направите най-добрия избор и решение.

С настоящото Ви уведомяваме, че Вие, като се интересувате, като се обадите на посочения в обявата телефонен номер, ще дадете съгласието си за безопасното и разумно управление на Вашите лични данни - особено име и телефонен номер - от Real Estate Solutions Kft. В този кръг можете да намерите ръководството за управление на информацията на линка по-долу. Като рекламодател от Real Estate Solutions Ltd. С настоящото можете да научите нашата политика за поверителност.

immo1per защита на данните

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB