За продажба Къща, Nyírábrány, Hajdú-Bihar, Унгария, Határőr u.

За продажба - Cod. 38583

  • Типология: Къща
  • Област: 110 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 0

На 30 км от Дебрецен, в близост до пресечната точка на румънската граница, близо до път за достъп, се продава земя с площ 3448 квм.
Предлага отлична възможност за животновъдство / хоби и ползи / селско стопанство. Поради местоположението на обекта, той има две улични фронтове, което дава на автомобила двоен комплект.

Недвижими имоти:
Пристигане в къщата е отделен вход с лятна кухня. В допълнение, има баня с душ и подправка, която лесно може да се превърне в кухня. Апартаментът разполага с 2 големи стаи (подови настилки от твърда дървесина), 1 малка стая, отваряща се от трапезарията, така че да не се нарушава комфорта на другия.
Апартаментът разполага с красива тераса, където можете да се насладите на кафе и закуска сутрин. През зимата комбинираният котел предлага топлина.

Особености:
Имотът представлява самостоятелна къща, построена през 1964 г. от кирпича. През зимата смесеният котел осигурява топлина и потокът на газ може да бъде доставен при необходимост. Вратите и прозорците са дървени. Покривът е направен от традиционен покрив със сарашки, пясъчник.

Има и работилница от 12 кв.м., бетонов гараж и селскостопански сгради (олово) за експлоатация на животни.
Къщата разполага и с градина от 3448 кв.м, която може да бъде разделена или дори подстригана.

Околности: Градски работи: Граждански градини, няколко църкви, две районни медицински кабинети, аптека, парамедицински услуги, детска градина, училище, гимназия и много други.
автогарата е около. Намира се на 5 минути пеша.
Магазините за хранителни стоки, спасителните пунктове, медицинските кабинети, стоматолозите, детските градини, училищата и домовете за възрастни хора са на минути.
До Дебрецен може да се стигне с автобус и влак на всеки 1-2 часа, 25 минути с кола.

финансиране:
Имотът е безплатен, търсим безплатни кредитни консултации за нашите клиенти. Имотът може да бъде закупен и в брой и банково финансиране. За тази цел можете да получите пълна безплатна информация в нашия офис. Ние предлагаме възможностите на всяка финансова банка, нашите квалифицирани колеги ще ви помогнат да изберете и да изберете най-доброто решение.

С настоящото Ви уведомяваме, че, както Ви интересува, като се обадите на обявения телефонен номер, Вие се съгласявате с безопасното и разумно управление на Вашите лични данни - особено по име и телефонен номер - от Real Estate Solutions Kft В този кръг можете да намерите ръководството за управление на информацията на линка по-долу. От рекламодателя от Real Estate Solutions Ltd. като рекламодател. Затова можете да разберете нашата политика за поверителност.

защита на данните

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB