За продажба Къща, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Унгария, Tompa utca

За продажба - Cod. 36980

  • Типология: Къща
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

В центъра на град Мишколк, традиционна 100 m² 3 + 2 полу-стая, комфортна тухлена къща с изключителна вътрешна градина от 80 квадратни метра, в близост до кметството, близо до улица Petőfi и улица Meggyesalja.
Къщата е построена около началото на века и цялостното й обновяване е завършено през 1985 г. и оттогава е преобразувано и модернизирано няколко пъти. Това е чудесна комбинация от достоен буржоазен стил и съвременни технически решения.
Неговата външна фасада е дадена на свеж цвят в продължение на 3 години, върху половин метър дебели масивни тухлени стени предпазват жилищното пространство от шум, топлина и студ. Неговата покривна конструкция е напълно измазана за 12 години, с 30 години гаранция, безупречна, дори за допълнителна таванска инсталация, което е друга възможност да се възползвате от жилищното пространство.
По време на ремонта са построени качествени материали, модерната кухня е уникална входна врата.
Дървените врати и прозорци осигуряват естествено течение за свободно подаване на въздух за интериора.
Кондензиращият газов котел и радиаторната система осигуряват отопление с постоянен газ, а газовата сметка е под нивото на разходите за голяма жилищна сграда.
Благодарение на задържаните комини можете да поставите котлен камък в сутерена, а в хола и в две помещения е възможно да се монтира и камина.
През лятото апартаментът не изисква механично охлаждане благодарение на дебелите стени и щори, но премиум климат Daikin ще направи целия апартамент още по-комфортен по време на мулти-седмичен меден месец.
Дневната и двете стаи са покрити с мокет, малките стаи са ламиниран паркет, останалите стаи са покрити със студено, в добро състояние. Кухнята е наскоро модернизирана до модерна кухня от стената до стената с готварска печка, микровълнова печка и съдомиялна машина.
Голямата фамилна дневна светлина, която е затънала в слънчева светлина, така че тя винаги е ярка, а освен 4 различни по големина стаи за голямо или много поколение семейства, тя осигурява практично и комфортно настаняване.
Двете най-големи помещения са свързани с широка арка, увеличавайки възможностите за вариация на съоръжението, което прави високия 3,2 м висок таван още по-просторен и великолепен. Алармената система и голямата затворена врата осигуряват на къщата пълна защита, кабелна телевизия, интернет и стационарен телефон за комфорт при комуникацията.
В двора има до 4 коли, малката закрита градина и големият покрит вътрешен двор могат да бъдат оптимално използвани за семейни бизнес цели. Складовата зала в края на сградата и избата на две стаи могат да дадат на имота допълнителна полезна функция.
Според въображението на новия собственик, необходимостта и възможността, тази къща може да бъде бизнес офис, домашен офис, дом или комбинация от тях, тъй като всички вътрешни стени могат да бъдат преместени или дори премахнати. 5-10 минути пеша до всяка важна инфраструктура, детска градина, училище, медицинска клиника, автобус, трамвай, търговски център и дори безплатен паркинг в района!
Имотът може да бъде преместен веднага, в добро състояние и безплатно след боядисване и почистване или подмяна на килими.
Ако погледнете, с малко въображение веднага ще видите удобния, удобен и просторен семеен дом и сигурността, която всеки желае.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB