За продажба Къща, Bakonykúti, Fejér, Унгария, Szabadság utca

За продажба - Cod. 43554

  • Типология: Къща
  • Област: 220 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2 szintes ház

Предлагам за продажба семейната къща, показана на снимките в Bakonykúti, най-малкото и едно от най-красивите села с чували в окръг Fejér.
Районът е панорамен, изолиран от тълпата и шума
zákfalu, така че ще намерите семейния дом на вашите мечти, който може да бъде подходящ за до две поколения, в мекия скут на природата, в живописна среда. Затова го препоръчвам от все сърце на възрастни хора, които искат спокойствие и сигурност, или на семейства, които ценят близостта до природата или скитането из района.
Най-близкият град е Bodajk на около 13 километра; окръжният център Секешфехервар е на 18 километра. Будапеща 90 км, езерото Балатон 70 км, Австрия (Виена) 180 км.
Самостоятелната семейна къща се намира далеч от шума на големите градове, на една ръка разстояние от природата, но все пак в центъра на селото. Автобусната спирка е на 1 минута пеша от къщата.

Полезната площ на къщата е ок. 220 м2, като разпределение се състои от следните помещения:

На приземния етаж на имота има по-голямо антре, кухня, трапезария, килер, механично помещение, хол, отделна тоалетна, баня с вана и душ и спалня.
В огромния хол също е монтирана кахлена печка, но истинско любопитство е, че освен газовата, в кухнята има и кахлена печка, която е подходяща за готвене и печене.

Можете да стигнете до кухнята от гаража, като докоснете килера, така че опаковането е лесно след пазаруване.

Изкачвайки се от хола на приземния етаж, има спалня на първия етаж, баня с тоалетна и душ, по-малка всекидневна и голяма стая, която може да се превърне в няколко по-малки стаи или огромна игрална зала (билярд, тенис на маса и др.) според изискванията.

Към имота има и няколко стопански постройки: гараж, винарска изба, лятна кухня. Лятната кухня може лесно да се пригоди за живеене, тъй като се отоплява, има душ, тоалетна и галерия, но може да се използва и като зала за изобразително изкуство или за фотография.
В края на къщата има затворен склад и открит склад за гориво.

В двора на къщата има и закрита градина с бетонна основа и вградена пещ, а в градината има цветя и вечнозелени растения.
Къщата е построена през 1856 г. със смесена зидария и е напълно реновирана/преустроена през 2015-16 г. (керемиден покрив, отоплителна система, подово отопление, аларма и др.). Уникални дървени врати и прозорци с изолирани стъкла и комарници.

От общата площ на парцела от 4971 м2, около 1200 м2 (къща, градина) е оградена от всички страни с 2,5 метра висока тухлена стена, останалите ок. 3800m2 земя е обработваема земя.

Имотът е свободен от дела и тежести.
Можете да се нанесете до 1-2 седмици след подписване на договора или дори веднага.

В други аспекти имотът може да бъде идеален за ваканции и къща за гости, но предвид големината на парцела и тъй като има две улични линии, той може да бъде подходящ и за създаване на конюшня или градинарство.

Възможен е апартамент в Будапеща или в центъра на града/близо до центъра на града в Секешфехервар.
Чувствайте се свободни да питате, ако имате въпроси!

Агенти за недвижими имоти, моля, не търсете!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB