За продажба Вила, Magyaralmás, Fejér, Унгария, Fő utca

За продажба - Cod. 40226

  • Типология: Вила
  • Област: 137 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: laminatgolv, golvpl

Вила за продажба на 1 км от Székesfehérvár
Двуетажна къща за продажба в Маджаралмаш, на 1 км от Секешфехервар, с нетна 137 кв.м. През 1986 г. къщата е построена от тухла (HB 38) с благородно дъх на Terranova и битумни керемиди на покрива от шисти. На приземния етаж са разположени дневната, кухнята с камерата, трапезарията и банята с душ, отделна тоалетна с мивка (различна от плана на етажа), котелното и гараж. В момента гаражът служи като хоби и перално помещение. Под стълбите има малко затворено складово помещение. На горния етаж има 2 пълни и 2 половини стаи (спални) и баня с тоалетна. Помещенията са с ламиниран паркет, другата повърхност е с подови плочки. Част от мебелите, пригодени за спалните (не са вградени директно) - влизат в цената (снимката може да бъде изпратена).
Отоплението се осигурява от газов котел (и в допълнение има котел). Топлата вода идва от котела. Алуминиеви ролетни щори на прозорците, мрежи против комари, външно засенчване на светлините.
Парцелът е 958 кв.м. Задната половина на градината е трева и редица трапезно грозде, предната градина е флорална, зад къщата е по-малко отворен вътрешен двор под голяма стрела и вишна. В двора има градинска навес с площ 25 кв.м.
Вилата е подвижна / полезна, но се препоръчва да обновите поне баните и тоалетната, както и вътрешния гараж!
Автобусната спирка е на 250 метра.
В селото има около 1500 имигранти, разположени на малко над 1 км от Székesfehérvár. В селото има детска градина / предучилищна и 6-класна школа, спортна площадка, библиотека, селска къща, здравен център с общопрактикуващи лекари и зъболекари и аптека. Има и магазин за хранителни стоки (подобен на по-малък ICA), а в някои дни и магазин за месо. Три пъти седмично идва кола за пекарни, която продава пресни хлебни изделия. В селото има много известен продукт: твърдо сирене с международна цена (Práter), което може да бъде закупено т.е. от мобилни автомобили за продажба в хранителния магазин в селото.
Székesfehérvár (известен още като Alba Regia) е най-големият град на окръжния съвет. Една от столиците на средновековното унгарско кралство (град на крале) с международно известен бароков стар град. Един от най-развитите градове в Унгария с оживен спортен и културен живот. https://turizmus.szekesfehervar.hu/start/index/lang/en
Градът е разположен между Будапеща и езерото Балатон и съвсем близо до езерото Веленс. Будапеща - Székesfehérvár е около 45 минути редовен трафик по магистралата.

Magyaralmás е разположен между Székesfehérvár и Mór. Mór е третият по големина град в съвета на окръг Fejér и се намира между две планини Vértes и Bakony. Това е стар град за производство на вино, център на национално известния винарски регион Моур.
https://mor.hu/welcome
Mór също има баня, здравен център и по-малка болница. В Székesfehérvár има болницата за копчета.
Продавачът е шведско говорещ унгарец (работил преди това в Швеция) - със сигурност можете да се свържете по имейл или директно по телефона след 15:30 в делничните дни (с изключение на вторник) и през целия уикенд. По-късно с удоволствие може да помогне с документите.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB