За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Paks, Tolna, Унгария, Építők útja 2/1

За продажба - Cod. 36305

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 70 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Пак се превърна в блудник, култиватор.
Магазинът е 70 м2 на две нива с индивидуален номер на парцела, съгласуван с пълно оборудване, оборудване и инфраструктура.
Имотът е напълно реновиран за 5 години. Тази година цялата облицовка на покрива и изолираните врати и прозорци се ремонтират. Нова електрическа и водопроводна мрежа, централно отопление с комбиниран газов котел, с индивидуални измервателни уреди. Той разполага с добре проектирани тоалетни и стаи за гости, както и пълен набор от съоръжения, климатизирани. Частен и безплатен, частен паркинг е възможно точно пред магазина. Бизнес помещението се намира в една от най-оживените части на Paks, на улицата на Építők út. Поради свойствата на имота има много възможности за създаване на бизнес пространство с други профили, дори офиси, но сегашният обхват на дейностите може да бъде отворен и веднага.
Пакс е динамично развиващ се град. През следващите няколко години ще има много възможности за нарастване на населението поради разширяването на атомната електроцентрала, благодарение на развитието на региона и на плана за планиране на Paks.
Тъй като днешната сделка предлага редица възможности, които понастоящем не са използвани, един млад, динамичен и пълноправен нов собственик ще бъде златна мина на вече благоденстващ и сигурен начин на живот с установена клиентска база.
Причината за продажбата е напълно неизвестна за населението на Paks: операторът се пенсионира и иска да бъде дядо на пълен работен ден за остатъка от живота си.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB