За продажба Търговско предприятие, Nagymaros, Pest, Унгария, Vasút

За продажба - Cod. 18740

  • Типология: Търговско предприятие
  • Област: 8000 m²
  • Номер на стая: 30+
  • Етаж: 6

Имотът е в Дунав Бенд, в рамките на левия бряг на река Дунав, Вишеград Nagymaros намира срещу града и невероятна гледка към реката. Будапеща е около 50 км, който е достъпен с автомобил на Route 12 или магистрала А2, тренира Будапеща-Vac Szob железопътна линия, но дори и в рамките на един час път с лодка. Един от най-достъпен град в страната, която в природните ресурси и богати културни и исторически паметници. Насипа е на пешеходно разстояние от гарата на няколко метра от имота директно.
 
История и функцията Параметри
Сградата е 8 000 квадратни метра озеленени вечнозелени растения варовик зона.
През 1800 г., по време на индустриалната революция е била построена и експлоатирана като фабрика шампанско в Първата световна война, и след това се превръща в една сграда за отдих в 1950-60s. От тогава е била подложена непрекъснато обновяване и опазване на природния парк все още се грижи за вниманието. Красива минало и всепроникваща атмосфера вече впечатлява от пръв поглед.
Вклинена в склона към изграждането на надстройката и по-високите нива на градина и гледка към река Дунав Бенд и вечен Вишеград.
Основната сграда на шест етажа с две нива на сутерен, партер и три горните етажи. Трите нива на 30 стаи със самостоятелни бани са били предназначени.
Сградата е с разгъната застроена площ от 1790 m2, и парка също се намира в хълмисто разтягане мазето (стареене две шампанско изба) и стопанска постройка (трябва да бъде разрушена) и открит паркинг. Етаж на основната сграда е пробит добре опакована. От другата страна на сградата с крила разширени. В момента имотът е бетон и желязо ограда тесен кръг, с обновяване на произведени индивидуално характер и функция за идентифициране на ограда от ковано желязо на сградата е завършена.
Имотът се намира срещу плажа Lepencei или повече топлинна хотела.
В тих и озеленен район, добри инфраструктури (жп гара и пристанището, на магистралата от Будапеща за бързо и лесно достъпни), градско недвижими имоти, който е уникален и завладяващ, както по отношение на местоположението и надстройката.
Неговата функция е универсален, все още в сила разрешение за строеж за изграждане на дом за възрастни, но корпоративната курорт, услуги за туристическо настаняване (хотел),, частни клиники работят перфектно подходящи. В момента, търговски имот е регистриран като. Изработен проектна документация, графики, на който е написано услуги по настаняване (виж приложение)
 
Помощни програми на имота, градско недвижими имоти, Процесуално представителство и необременен, компанията е без ДДС.
Покупната цена (целевата цена): € 1.350.000

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB