Под наем Ферма, Kismezőpuszta, Borsod-Abaúj-Zemplén, Унгария, Kismezőpuszta, Hungary

Под наем - Cod. 38375

  • Типология: Ферма
  • Област: 750000 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 1
  • Състояние на сграда: Excellent

Красиви плодородни ферми и сгради с площ 75 хектара, сгушени в подножието на Националния парк Букк. Собственикът планира да се пенсионира и иска да намери подходящ купувач / наемател за тази великолепна плодородна собственост, която е изключително добре подготвена и подобрена през последните 20 години. 2 години 7 години и 10 години лизинг на разположение

Собствениците разполагат с 3 спални, две бани и са напълно реновирани и обзаведени. Красив керемиден покрив, веранда от дървена конструкция и покрит с плочки. Имотът разполага с още 4 единични панцио под наем, които могат да се използват за Airbnb или да се използват за почивки през уикенда, партита, сватби или бизнес конференции. Около имота има 6 големи сгради за обновяване. Може да се използва за силаж, едър рогат добитък, птици или оранжерии, както и за оборудване. Това е работеща ферма до ключ с всички разрешителни.

Конните, пешеходни и рали пътеки са върху имота и се простират до още 1000 хектара площ от фермата, след което влизат в парковата система. Актуализирано е електричество, газ и вода до всички големи сгради.

Имотът притежава собствено промишлено електричество, за което няма нужда от разрешително
Имотът има собствен канал, няма нужда от разрешение
Имотът има собствено водоснабдяване

Имотът може да се използва като индустриален парк и е обособен за множество цели. Индустриален Електрик на място, както и разрешителни за преобразуване в слънчева енергия.

Теглителна станция за ремаркета за трактори на място за зърно / едър рогат добитък / пясък /

Красиво запазено езеро за риболов, плуване или каране на кану.

Американски и евро приятелски общности много големи азиатски населението наблизо, както и ... корпоративния бизнес добре дошли

Плодородни земи за голямо разнообразие от култури, както и за грозде и овощни дървета. Това е много голяма ферма за добитък от много години и има мрежа от огради, която е готова за ползване от първия ден. Отличен дренаж и потоци са на имота.

Купувачът на този имот ще има право на първи отказ, когато допълнителните 1000 хектара земя станат достъпни през следващите 24 месеца. Допълнителна земеделска земя може да бъде наета.

Собственикът е на място, така че, моля, спрете по всяко време за обяд и прегледайте имота, когато той е на разположение.

10 хектара, както и всички сгради, собственици в къщи, наеми могат също да ме наемат краткосрочно за период от 2 или 7 години, преди допълнителната земя да стане достъпна. Това също така би дало на лизингополучателя право на първи отказ, когато всяка друга допълнителна земя стане достъпна за отдаване под наем или покупка около фермата / индустриалния парк

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB