За продажба Къща, Nagyoroszi, Nógrád, Унгария, Széchenyi út 9.

За продажба - Cod. 36985

  • Типология: Къща
  • Област: 300 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 3

Жилищен текст:

Окръг Nógrád в тиха и спокойна обстановка, на 35 км от Vác, близо до словашката граница 300 m2 (изба 124 кв.м, партер 124 кв.м, 90 кв.м) 60% готов за продажба на семеен дом. Разполага с парцел от 1800 м2, от който е възможно и още парцел. От таванското помещение имате красиви гледки към хълма Хор.

Къщата е на три етажа.
Естествената светлина се осигурява в мазето. Стената е 60 см стоманобетон. В мазето е възможно да се създаде перално помещение, баня с тоалетна, складови помещения, механично пространство и гараж. Вода, отопление и канализация са изградени в тези помещения. Цялата площ на избата е покрита с бетон 10-12 см.

На приземния етаж има достъп от тераса. Подът е с 5 см изолация и подово отопление в хола, кухня, тоалетна и вана. Оформлението на приземния етаж е направено с интериорен дизайнер, но може да се съхранява при поискване. На това ниво има стая за гости с площ 13 м2, 9 м2 гардероб, баня с площ 7,7 м2, килер 2,9 м2, антре с площ 3,4 м2, тоалетна 1,8 м2 и 57.3 м2 дневна, кухнята е построена.

В таванското помещение помещенията могат да бъдат приспособени към нуждите. В момента няма стени, вода, отопление, канализационни тръби. Покривът е ремонтиран през 2017 г. (нова тонирана плочка, ново фолио, уплътнени решетки за изолационен материал, велико покривни прозорци)

Къщата е построена от 30 см тухли, където е необходимо статично, имаше 38 см. През 2017 г. 7 въздушни камерни, 3-слойни, пластмасови врати и прозорци са снабдени с алуминиеви капаци. Къщата е с изолация от 10 см. Изолационният материал на стената, изолационният материал на основата и подовият изолационен материал са включени в цената на къщата.
В къщата има електричество, канализация и вода. Газът е на парцела, той е построен, но къщата все още не е въведена.

Имотът е безплатен, притежава лиценз за придобиване на собственост.

Моля, обадете ме за повече информация. Имотът може да бъде видян, но преди няколко дни, моля, свържете се с мен предварително.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB