За продажба Къща, Kecskemet, Kecskemét, Унгария, .

За продажба - Cod. 40010

  • Типология: Къща
  • Област: 112 m²
  • Номер на стая: 3
  • Състояние на сграда: New building

ID: К-1

Жилищният парк не само е идеално разположен в рамките на града, но е идеално място за създаване на дом за град Кечкемет.

Центърът на града, където се намират пощата, лекарския кабинет, магазините, ресторантите, аптеките, банките, е само на 5-10 минути от апартаментите на Lakópark за продажба. Любов от пръв поглед. Този крайградски, тих район създава релаксиращи, освежаващи моменти за ежедневието.

Жилищният парк внася шикозна среда и колорит в града, който отдавна липсва. Намира се в гориста, подредена улица, заобиколена от леки жилищни сгради. Добър въздух, тишина гарантирана!

Разположен на улицата на Хунядиварос, жилищният парк също е на 10-15 минути пеша от най-важните офиси, историческата част на града, образователните институции и оживения център на града. Ако купите апартамент за продажба тук, ще останете част от градския пулсация, но въпреки това можете да живеете в тиха и спокойна среда.

Жилищните паркови апартаменти се оказват отлична инвестиция, ако не възнамерявате имота за ваша собствена употреба, а под наем. В момента в Кечкемет не е възможно да се намери апартамент под наем. Защо да не мислите напред и да сте първият, който инвестира, за да си осигури бъдещето?


Описание на имота:

-112кв.м, двуетажна жилищна къща

-Fekvése: Изток-Запад

-3 спални (горе) баня + 2 балкона (2x10m²)

-Доставка, кухня, гараж (партер) +1 балкон (17кв.м)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Szikora Hajnalka
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB