За продажба Къща, Csillaghegy, Óbuda, Унгария, 1038 Budapest, Mező u.21.

За продажба - Cod. 31282

  • Типология: Къща
  • Област: 310 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1

Имение за директна продажба от собственика!
 
В северната част на Будапеща, на границата на район Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, в краката на Róka планина, в спокойна среда, които предлагаме за продажба на A + КАТЕГОРИЯ семейство имение с ГЕОМЕТРИЧНИ S, слънчеви клетки. В територията на два магазина, пет луксозни стаи, къщата е 280 кв м, плюс къща за гости 37 m2 със складово помещение, както и с територия 1200 m2
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА имението
Къщата е на две нива е построена през 1996 г. (приземен етаж плюс мансарден). Той е заобиколен от покрити тераси, най-големият от тях е от 55кв м, които лесно могат да се настанят семейства и приятелски страни. Вътре има покрив малък гараж и в допълнение има голямо пространство, където може да се постави до три коли. В градска градина има автоматична система за поливане, която печели водата от задвижва добре. Красотата на просторната градина е 160 cm дълбока рибарник а, срещу които има малък моста позиция по посока на къщата за гости. Има градина грил там, още по-голям плувен басейн и лесно може да се настрои. По-малка зеленчукова градина е оформена в предния двор, където могат да се култивират, необходими всички зеленчуци в кухнята.
На приземния етаж има хол, спалня и голяма американски тип кухня с до актуална машини, баня душ кабина и тоалетна с миенето на ръцете съоръжението. Пространството под стълбището се използва като склад. Голямата тераса и градината могат да бъдат разглеждани от хола. На таванския магазина там могат да бъдат намерени две големи стаи, гардеробна-, баня с ъглова вана, плюс отделна тоалетна. Къщата за гости е да функционира като отделна малка плоска със собствен склад.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
Къщата е в отлично състояние, под непрекъснат поддръжка. Имението е обновена за последен път през 2016 г., когато на задната тераса е enlargened, прозорци горната магазина са заменени с дървени прозоречни рамки и са обхванати от най-ефикасният израелски термо фолио, а покривът е изолиран с 20 сантиметра woodfibre. electricitys доставка на къщата е покрита с 5KW система соларна клетка (Гео отопление / охлаждане, затова всеки ден консумация на електроенергия е без такса!)
С някои малки усилия водоснабдяването също могат да бъдат осигурени от собствени кладенеца на къщата.
На горния магазина следователно няма нужда от отделно устройство за охлаждане през лятото. В допълнение, решетъчната конструкция на системата за слънчева клетка и е завършена, трябва да се добавят само елементите клетки.

РАЗХОДИ
В къщата е белязано с + категория, която се дължи на перфектна изолация и използване на алтернативни източници на енергия. Нейната отопление е геометрична, която е заменена с камина в хола и с отопление съоръжение за стени и тавани на горния етаж. отопление и топла вода доставка на къщата за гости се осигурява от система Circo, затова поддържането на имението е почти безплатно на разходите.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB