За продажба Едностаен, Tatabánya, Komárom-Esztergom, Унгария, Tatabanya

За продажба - Cod. 43497

  • Типология: Едностаен
  • Област: 52 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Търсите очарователен дом с привилегирована локация и инвестиционен потенциал? Не търсете повече от този 2-стаен апартамент, разположен в квартал Komárom-Esztergom, в град Tatabánya. Насладете се на слънцето през целия ден, с гарантирана безопасност и потенциал за модернизация в това уютно пространство. Насладете се на удобството да имате жп гара, автобусни спирки, детски заведения и всички видове магазини само на 10 минути пеша. Освен това, близкият търговски център предлага всички удобства за ежедневието. Въпреки че е удобно разположен в град, усетете спокойствието да се събуждате от звуците на птици, заобиколени от тишина и природа. Освен това е само на 30 минути път с кола от Будапеща и предлага най-доброто от двата свята. Това е идеалният дом за семейство или възможност за инвестиция за туристически наеми, като се има предвид близостта до популярни забележителности и пътеки. Не пропускайте тази уникална възможност!

Основните функции:

Идеална локация: Намира се на първи етаж с две лицеви части, предлага очарователна гледка и слънце през целия ден.
Сигурност и комфорт: Охранителните камери в сградата и блиндираната врата в апартамента гарантират спокойствието на Вас и Вашето семейство.
Потенциал за модернизация: Въпреки че не изисква ремоделиране, той предлага отлична възможност за персонализиране на пространството.
Градски удобства: гара, автобусни спирки, детски заведения и всички видове магазини на 10 минути пеша, както и търговски център в близост.
Природата на Ваше разположение: Насладете се на спокойствието и красотата на природата със зелени площи, детски площадки и туристически пътеки наблизо.
На 30 минути от Будапеща: Насладете се на лесен достъп до оживения градски живот на Будапеща на кратко разстояние с кола.
Не пропускайте тази възможност! Уговорете посещение днес.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB