За продажба Други (търговски обекти), Gyöngyöspata, Heves, Унгария, Gyöngyöspata, Táncsics Mihály út 17.

За продажба - Cod. 43032

  • Типология: Други (търговски обекти)
  • Област: 2015 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 1

В Унгария, в Gyöngyöspata, в подножието на планината Mátra, в красива околност, се продава къща за гости с прилежащата земя.
Къща за гости Пата-таня работи успешно вече осем години. Това е стабилна инвестиция и предлага добре установен бизнес, добре установена, сигурна база от гости, бъдещи резервации и оборудването и мебелите, необходими за работа, всичко това е част от покупната цена, така че може да генерира доход веднага.
Къщата за гости е с оценка 9.9 в сайта за препоръки за настаняване, максимална оценка 5 във Facebook и 4.8 в Google.
Къщата за гости е представена и в популярни портали в социалните мрежи.
Село Gyöngyöspata е домакин на 4 фестивала на виното годишно и вината от региона се представят в ресторанти със звезди Мишлен.
Отворена през 2015 г., къщата е реновирана, за да отговаря на всички изисквания и е като нова. Имотът е с площ от 1443 м2 и може да бъде продължен като търговска дейност, осигуряваща пасивен доход на новия собственик или да се използва като частна ваканционна къща или жилищна сграда.
Двата вида използване дори могат да се управляват едновременно, така че имотът да може да се използва изгодно след до 10 години. Сградите могат да приемат общо до 24 души.


Части от имота:
- 2 апартамента, всеки с две спални (всяка стая със собствен санитарен възел) и кухня. В единия апартамент могат да се настанят 8 души (65 м2 + две тераси, 20 м2), в другия апартамент могат да се настанят 6 души (75 м2 + самостоятелна винарска изба, 30 м2). Отоплението (модерно газово котле) в двете сгради може да се управлява дистанционно през интернет. Апартаментите могат да се отопляват и с камина на дърва.
- 3 топлоизолирани дървени кабини с покрити тераси 20+8 м2, със самостоятелен санитарен възел и кухненски бокс. Отоплението става чрез електрически нагревателни панели, които могат да се управляват и дистанционно, а топла вода се подава от водогрейни котли Ariston
- 4 въртящи се камери със сензори за звук и движение, които могат да се наблюдават чрез смартфон от всяка точка на света
- 40 m2 покрита външна зона за сядане с фермерска пещ, която може да побере до 40 души
- Инфрачервена външна сауна за 3 души и отопляема хидромасажна вана с пластмасова облицовка за 6 души
- 280 м2 павирана алея и озеленен двор с дървета
- собствено закрито паркомясто
- Метален склад, различни стопански постройки
- собствена пречиствателна станция (шведска технология)
- изкопан селски кладенец с чиста, продуктивна вода
- входна електрическа порта
- Винарска изба
- модерно отопление: газ, ток, дърва

Къщата за гости разполага и с парцел от 572 м2, който се намира срещу къщата за гости. В този имот има пречиствателна станция (шведски продукт), която е свързана със сградите на къщата за гости.
Имотът може да се използва и като паркинг или за други цели.

За района: Матра е вторият най-популярен туристически регион в Унгария. В същото време къщата за гости е близо до окръг Ноград, така че красотата на Матра и Ноград са лесно достъпни. Специалното за Gyöngyöspata е световноизвестната църква и уникалното седеметажно село с изби. Hollókő, известното село паметник на световното наследство, е на половин час път с кола, резерватът Mátra Buffalo е на 5 км, град Gyöngyös е само на 11 км, а многото атракции на Mátra също са лесно достъпни. Заедно с нашите партньори в туризма предлагаме на нашите гости уникално гастрономическо изживяване както през зимата, така и през лятото. От традиционни унгарски ястия от свинско месо до вкусна кухня Palóc, ние можем да предложим всичко.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB