За продажба Вила, Fülöpháza, Bács-Kiskun, Унгария, Fő út

За продажба - Cod. 29023

  • Типология: Вила
  • Област: 560 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 1

вилата на семейството в продажба на 17 км от Кечкемет се намира в непосредствена близост до асфалтов път.

 Най-живописните околности изключително преживяване за жителите. Вилата е гранд и големи открити пространства за всяка нужда. Сградата е заобиколена от градини 10195 кв.м., който е зелен с автоматична система за поливане.

На улица оградата и самата сграда е варовик постлан -kerítésen, ковано желязо елементи на терасата (не само направи твърд материал.)

Извън имота граничи от три страни с гъста гора. Алеите бяха направени към сградата и околното съвпадение тротоара и смачкани корпуса варовик.

Като стигаме до имота и да видим имението на говори за себе си.

Главният вход на правилното вписване, кухня, баня, килер, тоалетна за гости, баня, котелно помещение, мокро помещение и гараж. Ляв с две големи древногръцка баня на долния етаж атмосферата. Прозорците осигуряват естествена светлина, а спалнята със стена до стена гардероб там.

 Срещу входа: 58 кв.м дневна, от която съгледвачи кръг красивите градини, и връхната е голям кръгъл камина, частично разтопено заедно при 21 нанометра и кът за хранене.

 В хола има камина през зимата се насладите на топлината на лятото комфорт, предлагани от голяма тераса, не на последно място в градината и директен контакт.

 Стъклопис вложки, изработени по поръчка на вратата да се върна в залата и стълбите до първия етаж плосък челото.

 На горния етаж, пристигащи с огромна зала, в която се намираме с патина на вътрешните колони, посочете кои са снабдени с дървена ламперия.

 Шестте големи стаи и баня зала, предназначени, както и дрешник могат да бъдат намерени тук. Двата центъра излезе от стаята към задния двор с 10 m2 тераса ние, от които са с изглед към гореспоменатите декоративни градини и заобикалящата горска земя.

Залата отваря към кв.м тераса, от където първо замъка на граф напомня на градината и да се полюбувате на фонтана 38.

Сградата е лявото крило на отделен заключващ раздел по-долу и е подходящ за офис, преговарящ.

гаранциите, комфорта и сигурността: шест-гараж достатъчно, домофонна система алармата и, както и на място и в близост до услуги, предоставяни постоянни, чуждестранните персонал (почистване, градински грижи, поддръжка); постоянен мониторинг на сигурността станция.

В цялата сграда сложни материали и обширните вътрешни характеристики.

 Станете един от малкото, които притежават вила близо до Кечкемет!

 В допълнение към Кечкемет 17 км от асфалтов път за продажба 440 кв м луксозни имения, живописно környezetben11738 кв.м парцел .. За повече информация, моля свържете се с мен.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB