За продажба Ферма, Biatorbágy, Pest, Унгария, Biatorbágy, Hungary

За продажба - Cod. 29829

  • Типология: Ферма
  • Област: 7500 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Панорамна 7500 квадратни метра Крофт с обновена къща за продажба в Biatorbágy! А доста място точно в средата на природата, в непосредствена близост до Nyakas-камък и огромна гора (както можете да видите тук или тук), дори много близо до Будапеща.

Къщата е на два етажа. На земята има голяма кухня, панорамен хол и работно помещение. На горния етаж има две Спални и по-голяма социална стая. А също на разположение на горния етаж 21 квадратен метър панорамна тераса.

Има мазета на мястото, също под къщата и две винарски изби близките. Има складови помещения, куче развъдници, Pavilon с оглед на езерата на БСК и леген с Zsámbék.

Имотът е pefect за кон-съхраняемостта и всякакъв вид лагери! The Nyakas-камък и гората около къщата осигури хубава разходка с кон, но с велосипед и пеша, както добре.

Мястото е перфектно за избор на тези, които искат да почиват в доста място в природата, но се нуждае от бърз вариант да се организира бизнес или лични дела, като града е 10 минути, а Будапеща е 30 минути с кола.

Цена: 94,900 EUR

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB