За продажба Търговско предприятие, Sopron, Győr-Moson-Sopron, Унгария, Táncsics utca

За продажба - Cod. 35529

  • Типология: Търговско предприятие
  • Област: 300 m²
  • Номер на стая: 11
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: New building
  • 142.00

70.000. ЕВРО-ГОДИШЕН ДОХОД
Предлагаме за продажба тази новоремонтирана, разширена и реконструирана къща за гости на 5 апартамента. Разрешението за строеж е издадено през 2016 г., разрешение за ползване през 2017 г.!
Сградата е разположена на парцел от 497 м2 в улица Táncsics Mihály, Sopron. Виенското летище е на 70 километра оттук, а летище Братислава, разположено на 90 километра от град Шопрон. Сопрон е най-западният град на Унгария, наречен град на лоялност и свобода.
Можем да влезем в двора на имота чрез електрическа порта. Има паркинг с 5 паркоместа. Градината и дворът бяха завършени през октомври с плановете на градинар. Има малка фитнес зала за джунгла, която да забавлява децата, така че семействата имат по-удобно време за отдих.
Апартаментите са с отделни входове и са напълно оборудвани: нова кухня, керамичен плот, хладилници A + + с фризер, миялна машина, гранитогрес, микровълнова печка (всичко необходимо в кухнята), LCD телевизор, Wi-Fi. Всекидневните са обзаведени с разтегателни дивани, трапезарията с нови маси и столове. Спалните са оборудвани с двойни легла IKEA, матраци (HAFSLO) и разбира се спално бельо (Billerbeck) и дрехи от сатенено легло (damast).

Апартаментите имат индивидуално контролируемо, измеримо, отчетливо подово отопление, топла вода се подава през буферен резервоар. Отоплителната система, базирана на високоефективен кондензиращ газов котел (има гаранция), който е в мазето. (Сутерената е приблизително 100 кв.м.)
Жилищната сграда е в експлоатация, според няколко месеца опит може да се очаква годишен доход от 70 000 евро, което е оправдано! Операцията е напълно утвърдена и лицензирана, тя се продава с пълно обслужване, персонал и домакинство!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB