За продажба Тристаен, Budapest, Будапеща, Унгария, Eotvos Utca

За продажба - Cod. 38564

  • Типология: Тристаен
  • Област: 51 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

ГОДИШНА МРЕЖА МЕЖДУ 5 И 6%. ЛУКСОЗ В ЦЕНТЪРА НА БУДАПЕСТ!
Апартаментът е с обща площ от 51 м2, е напълно реновиран и добре обзаведен, строителните работи са завършени през май 2018 г., като в момента апартаментът се отдава под наем с шестмесечен договор. Състои се от дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, две двойни спални, просторно антре / хоби стая. Дизайнът на апартамента е проектиран да съчетава винтидж стил с приятен и очарователен модерен стил, смесен с дизайнерски парчета и високотехнологично оборудване. Таваните са високи и важни, вътрешната височина е 4,30 метра, по стените има розетки, гръцки прашки и мазилки, придаващи значение и особен чар. Сградата е от края на 19-ти век, елегантна и реновирана в няколко фази, днес тя е с оптимално общо състояние и се състои от 3 етажа. Това е историческа сграда, регистрирана от 6-та областна община. Мястото е търсено след това, на 50 метра от най-известната улица в Будапеща, на 100 метра от жълтата метростанция "Oktogon" и трамвай 4-6, свързващ Пеща с Буда. Операта на Будапеща е само на 400 метра от апартамента. Всекидневната е просторна и функционална, кухнята е изработена по поръчка на добре познат местен дърводелски цех, оборудван с най-новото поколение уреди, като индукционна печка "Gorenje", комбинирана с марка съдомиялна марка "Candy" и марка цифров хладилник. Beko "в четка стомана Комфортен диван в синя кожа с минимална стъклена маса и модерни щампи завършват стаята. Главната спалня с двойно легло King Size и просторен многофункционален гардероб с множество отделения са изключително удобни и просторни. .. Втората спалня е по-малка, с просторно двойно легло, много светло, с директен достъп до коридора / хобито. Банята е модерна и функционална, за пода е избран иновативен материал "WaterProof", което прави помещението много топло и приветливо. Многофункционалната душ-кабина, мивката на потребителски шкаф и пералната машина за зареждане отпред запълват стаята.
 
Апартаментът се обслужва изцяло от иновативна електрическа отоплителна система от немска продукция, с изключително елегантни бели стъклени панели, поставени във всяка стая, като температурата може да бъде настроена така, че да ви подхожда във всяка стая с подходящ цифров компютър.
 
Интернет системата с ултра-бързо оптично влакно вече е създадена с линейна скорост до 500 Mbit / s.

Свържете се с нас, за да получите пълната карта с фотоси и цялата информация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB