За продажба Тристаен, Budapest, Будапеща, Унгария, 1111, Budapest, Gellért tér

За продажба - Cod. 32417

  • Типология: Тристаен
  • Област: 118 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

118 кв.м, напълно реконструиран апартамент за продажба на бул. Барток Бела, на площад Gellert, разположен в историческа сграда, построена през 1905 г., оборудвана с асансьор.
Всичко в апартамента е напълно възстановен, в съответствие с интериорния дизайн и HVAC планове, включително електрически колани, отопление, охлаждане и вентилация до. Цялата фасада е оборудвана с мебели по поръчка и висококачествено кухненско оборудване. По време на реконструкцията ключовата точка бе да се запази стила на архитектурата и да се възобнови възможностите от оригиналния интериор, подобно на структурата на прозорците, чиито богати ръчно изработени детайли са толкова уникални, че не могат да бъдат копирани.
В апартамента всяка стая има собствен температурен контролер за подово отопление, в дневната, а в трите спални има и собствена климатична инсталация, а всички прозорци са с монтирани алуминиеви капаци.
Кратко представяне на района: в кратки разстояния може да се стигне до всичко, което е необходимо за живеене или забавление, като много хранителни магазини, множество ресторанти, кафенета, Alle Plaza, новата линия 4 на метрото, Gellért Bath, автобуси, Голямата зала, художествени гелерии, Гелерт Хил, улица Váci, толкова много неща, които дори не могат да бъдат преброени ... В сърцето на града, в историческа част, но все още в контакт със зелената зона.
Апартаментът е напълно обзаведен и готов за нанасяне. В цената му не се включва цената на вградените мебели и аксесоари, които трябва да бъдат закупени с апартамента за 45 000 евро-.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB