За продажба По-голям от петстаен, Budapest, Pest, Унгария, 8. kerület Baross utca 86.

За продажба - Cod. 39580

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 157 m²
  • Номер на стая: 6.
  • Етаж: 4.

*** АПАРТАМЕНТ НА СИТИ ЦЕНТЪР, МОДЕРНИ СТАИ, КАЧЕСТВЕН ДИЗАЙН! ***

VIII. квартал, улица Baross, близо до площад Horváth Mihály, на четвъртия етаж на добре поддържана жилищна къща LIFTES, построена в началото на миналия век, изключително светла, тихо проектирана от домашни декоратори, изцяло реновирана, разделена от две просторни стаи с баня 40 кв.м апартамент.

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА
Районът около апартамента е много привлекателен както за местните жители, така и за чужденците поради отличната му инфраструктура. Близостта на квартал Корвин прави пазаруването лесно и също така задължително за нещата! В района има много спортни и развлекателни дейности.
Паркирането на улицата е възможно, винаги има място пред къщата.
ПУБЛИЧНИЯ ТРАНСПОРТ е отличен денонощно: площад Харминкетс по трамвайна линия 4 6 е на една спирка. Пред къщата има няколко автобусни спирки (автобусна линия 9) и колички (72 и 83), които осигуряват лесен достъп до всички части на града.

ЗА АПАРТАМЕНТИ
Апартаментът разполага с отлични удобства: с настоящото си оформление той осигурява комфортен дом за семейство от 3 деца. Просторният апартамент с две спални с площ 40 кв.м се състои от трапезария с кухненски бокс и просторна спалня. Удобно жилищно пространство благодарение на добре обмислен дизайн. Новите пластмасови прозорци и високата позиция дават светлина на светлината.

Жилището е изцяло реновирано: чисто нови кухненски мебели, вградени висококачествено, с кухненски уреди BEKO, HANSA, GORENJE (въздушна печка, електрически котлон, аспиратор, вграден хладилник, пералня) на разположение на новия собственик. В допълнение, напълно обновена баня, напълно нова отоплителна система (електрическа или климатична система с разделен климат), качествен ламиниран паркет, блиндирана врата и нови пластмасови врати и интериорни врати са нови. В допълнение, апартаментът е климатизиран.

Жилището се отваря към чисто и просторно фоайе, което е обща зона. Влизайки в апартамент 4 (виж снимките и плана на етажа), характеристиките на кухнята, трапезарията и хола са интегрирани в една стая. Това пространство се отваря към просторна спалня, както и баня с душ. Жилището обхваща общо 40 кв.м.

Ето, наистина сте готови да намерите нов резидент за вашия ДОМ в САЩ или да намерите идеалния имот за вашата ИНВЕСТИЦИЯ!

ЗА КОМПАНИЯТА
Жилището се намира на четвъртия етаж на чисто, изключително спокойно, финансово поддържано и поддържано жилищно жилище в началото на миналия век. Фасадата е красиво поддържана отвътре и отвън, стълбището е култивирано, а дворът е засаден с растения.

ПОДДЪРЖАНЕ НА РАЗХОДИ: Обща цена: 7.000 - Ft / месец. Консумацията на вода и електроенергия се таксува индивидуално. Благодарение на уникалното електрическо отопление, дебели стени и изолирани врати и прозорци, разходите за отопление са минимални.

Търсим взискателен нов собственик, който оценява КРАСОТА, КОМФОРТ и ИДЕАЛНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ! Ако не искате да се занимавате с реновиране, ако искате да се насладите на предимствата на този апартамент, значи сте намерили своя мечтан дом!

Ако мислите да инвестирате, вие сте намерили имота, който веднага продава пари с изключителна възвръщаемост, тъй като апартаментът има голям потенциал поради близостта на университетите (Óbuda University, ELTE и др.)!

Апартаментът е БЕЗПЛАТЕН и НЕПРЕДЕЛЕНО, най-добрата сделка на пазара!

ОТЛИЧНА ЦЕНА / СТОЙНОСТ: 38,99 милиона HUF.

В цената на апартамента са включени уникални кухненски мебели с вградени уреди и мебели за баня. Други мебели и обзавеждане се предлагат по специален начин, включително цялостно обзавеждане, лампи, декор и домашен текстил.

Елате и се уверете сами, че апартаментът е още по-красив в живота, отколкото на снимките!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB