За продажба Къща, Tés, Veszprém, Унгария, Felszabadulás út 96

За продажба - Cod. 29420

  • Типология: Къща
  • Област: 35000 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1

Приказно имот в планината Bakony, северно от езерото Балатон е за директна продажба от собственика. Сградата 590 кв. М е в отлично състояние. Най-35000 кв. М Парцелът е добре поддържан и без никакви химикали или замърсители, за да ви предостави по-дълго, без стрес и здравословен начин на живот. Имотът се предлага с всички комунални услуги. Парцелът в момента се използва като органична ферма с плодни дръвчета и една поляна.
Сградата се състои от 4 апартамента на горния етаж за целите на селския туризъм с 2 кухни, 3 бани, 4 големи стаи за всеки 4 души, и антре. В апартамент на долния етаж е с голям хол, трапезария, кухня, голяма спалня с дрешник, баня с вана и душ и допълнителна стая на горния етаж. В апартамент е с тераса с изглед към близката гора 700m2 на която принадлежи към имота.
Имотът се предлага с гараж за две коли, складово помещение и мокро помещение и пристройка с кухня, и езерце, заобиколен от върби. Традиционни обори за коне, овце, оградена съд за домашни птици, развъдници за кучета. Парцелът е с квадратна форма и напълно ограден.
Имотът е на 300 метра от селото и лесен за достъп при всякакви климатични условия. 87 км от Будапеща, на 34 км от езерото Балатон, на 19 км от Секешфехервар, на 24 км от Веспрем, на 8 км от Варпалота.
Начална цена: 239000 EUR

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB