За продажба Къща, Orfu, Baranya, Унгария, Fo Street

За продажба - Cod. 23302

  • Типология: Къща
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Унгарската собственост (150м ²) с огромен двор (4400м ²) и уникален, изключителен изглед. Разположен в тихо селце, наречено Banos, възползвайки се от свободен достъп до много популярна туристическа дестинация, Orfű. Идеален за семейство или почивка у дома, но тя е идеална за инвестиция, както и (чудесно място за големи събития като сватби).
Тиха, спокойна обстановка с лесен достъп до много вълнуващи дейности като конна езда, любителски риболов, колоездене, пешеходен туризъм, пещерно дело, ветроходство, уиндсърфинг.

Приземният етаж се състои от голям хол (с уникален, отворена баня), голяма кухня с килер, отделна тоалетна и две сервизни помещения.
На първия етаж има двойна, една двойна спалня и семейна баня (с душ).

Удобства:
газ за отопление и климатизация
електрическа плъзгаща се предна врата
алармена система
сателитна или кабелна телевизия
фиброоптична широколентова връзка

Уреждането на Orfű се намира в област Бараня, Унгария и това е добре известно удоволствие курорт. Неговите основни атракции са три изкуствени езера, където хората могат да отидат плуване, риболов, ветроходство, уиндсърфинг, гребане, кану-каяк, кану-каяк. Освен езерата има Аквапарк, както добре.
Той е заобиколен от планините и парковете, където хората могат да отидат туризъм, колоездене, разходки, пещерно дело, лов или дори конна езда.
Селото е много близо до Печ (само на 2 часа път от Будапеща, столицата на Унгария), която е петият по големина град в Унгария, разположен по склоновете на планината Mecsek в юго-западната част на страната, близо до нейното границата с Хърватия. Той е административен и икономически център на Бараня окръг.
Градът се превърна в UNESCO World Heritage Site през 2000 г. и е избран да бъде Европейска културна столица споделяне на титлата през 2010 година.
След получаване на звание майор подновяването започна в града (подновени обществени места, улици, площади и квартали, нови културни центрове, концертна зала, нова библиотека и център и културен тримесечие са били предназначени). Той е известен със своите музеи, богата изкуство живот, художници и фестивали.

Цена: £ 80,000 / € 99.000

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB