За продажба Къща, Nagykozar, Baranya, Унгария, Kossuth

За продажба - Cod. 36083

  • Типология: Къща
  • Област: 190 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Модерна къща за басейн в Южна Унгария
Тази модерна къща за басейн се продава в много тихо и безопасно село. Град Pécs е на 2 километра, магистралата е на 6 километра. На алеята, на трикратен парцел от улицата, сградите образуват U-образен средиземноморски двор с басейн в средата. Имотът е засаден с жив плет, който предлага пълна самостоятелност. Покритата тераса е идеална за детски партита, плувни басейни. Препоръчвам активно семейство с деца. Къщата разполага с голямо удължение с двоен гараж и складово пространство.
Къщата разполага с голяма всекидневна с американска кухня, две спални, две половин стаи и 3 бани, гардероб и перално помещение. Отопление: газов котел или целия апартамент може да се отоплява от камина с дърво. Големият район е идеален и за конна езда. Допълнителни екстри: няколкостотин квадратни метра на тротоара, В допълнение към гаражите и закрит паркинг, добре изкопаем двоен развъдник, електрическа порта, къщата е частично климатизирана. На имота са огромни орехи. Ако някой има много земя, той може да бъде споделен и половината може да бъде продадена.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB