За продажба Къща, Buda, Будапеща, Унгария, Budaliget

За продажба - Cod. 33572

  • Типология: Къща
  • Област: 221 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: Excellent

danubiohomes имат удоволствието да предложат на пазара този добре представен семеен дом с четири спални, разположен в силно желаната зона Budaliget в район II. Имотът е любезно поддържан и актуализиран от сегашния си продавач с големи приемни стаи и просторни спални. Това не трябва да се пропуска. Къщата е напълно реновирана през последните 2 години с италиански плочки в дома, немски санитарен фаянс и подово отопление. На прозореца има фолио за сигурност, плюс джипове ABUS за безопасност на всички врати и прозорци, камера система в дома, носа на калниците. Имотът се състои от обширна дневна, която се влива добре в добре представената кухня / вечеря.

 
Кухнята има много повърхностно и складово пространство и е в добро състояние с неутрален декор. В трапезарията има достатъчно място за маса с 8 места. Трапезарията се отваря към очарователна зимна градина, която е идеално плътно пространство и гледа към задната градина. Сегашният търговец е силно разширен, за да създаде допълнително жилище, което е просторно фоайе и отделна тоалетна на долния етаж.

 

На първия етаж има три двойни спални. Има тераси, откъдето имате достъп от спалните. Банята е с неутрален декор с вана и душ кабина.

  

Банята е с душ. На втория етаж са разположени голямата покривна тераса, офиса и тоалетната.

  
Навън: Има отопляем плувен басейн със солена вода. Задната градина е разположена предимно на поляна с тревисти граници, лесна за поддръжка. Има страничен достъп до гаража с място за 2 автомобила.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Tamas Csaki
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB